Léber Barbara: a nőiesség nem korfüggő!
Címlap / Showbiznisz / Léber Barbara: a nőiesség nem korfüggő!

Léber Barbara: a nőiesség nem korfüggő!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A divattervező fél óra alatt álmodta meg és vetette papírra új nyári bikinikollekciójának alapjait. A saját bevallása alapján is drámai darabokat egy nem mindennapi vizes show-n mutatták be a nagyérdeműnek. 

Az Iparművészeti Egyetem után tanulmányait Spanyolországban folytató Léber Barbara divattervezői karrierje 1999-ben kezdődött: ekkor nyitotta meg első budapest szalonját. Azóta mint a couture ruhák nagyasszonyát tartják számon a honi fashion-világban. A héten Beach Couture brandjének legújabb darabjait mutatta be a Millenáris Teátrumban, ahol - mint mondta - egy igazán drámai, ugyanakkor személyes kollekciót csodálhattak meg a megjelentek. Az est műsorvezetője Barabás Évi, a sztárvendég pedig az ötödik megasztár győztese, Tolvai Renáta volt.

"Soha nem tudom megfogalmazni az ihleteimet, mert az sohasem egy téma, hanem az aktuális érzelmi állapotom. Ezt a kollekciót fél óra alatt terveztem meg: leültem, és megterveztem 15 olyan darabot, aminek a sokszorosítását láthattuk - tehát más színnel, más kiegészítők felhasználásával, de azonos 15 téma volt feldolgozva. A kiindulópont az volt, hogy a tavalyitól eltérő legyen. az nagyon játékos, sportos, színes kollekció volt - ez pedig számomra egy markánsabb, keményebb kollekció lett, és talán egy kicsit drámaibb" - avatta be Barbara a tervezés rejtelmeibe a tabutv.hu-ra klikkelőket.

A tervezőnő hangsúlyozta: nem korosztályokban gondolkodik egy-egy kollekció vagy ruhadarab kapcsán. Szerinte egy nőnek nem kell automatikusan a kora alapján meghatároznia magát: "Arról kell egy nőnél beszélni, hogy hogyan viseli magát, mik a gondolatai és mit vár még az élettől. Egyfajta nőiesség a lényeg, ami független attól, hogy ki hanyadik évét tapossa. Azok a nők a célközönségem, akik tisztában vannak önmagukkal."



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3705 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x