Oláh Ibolya: a zene az egyetlen, ami megment!
Címlap / Showbiznisz / Oláh Ibolya: a zene az egyetlen, ami megment!

Oláh Ibolya: a zene az egyetlen, ami megment!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Ibolyával nem csak a sajtó támadásairól beszélgettünk, de a Children of Distance csapatával készült új dala kapcsán bepillanthattunk munkamódszereibe, valamint arról is mesélt stábunknak, mi inspirálja az életben. 

 

Arról faggattuk az énekesnőt, mennyire követi nyomon azt a műsort, amiben annak idején ő maga is feltűnt: "Nem követem annyira a versenyt. Nem azért, mert nem akarom - nincs időm rá. De azt gondolom, jóval felkészültebbek, mint kilenc évvel ezelőtt. Most már jóval profibban csinálják a dolgokat. Mi a véleményem ezekről a fiatalokról? Azt kívánom, hogy legyenek sikeresek és boldoguljanak, mert igazából a megmérettetés nem a műsoron belül folyik, hanem azon kívül. Itt a lényeg az, hogy az ember meg tudjon maradni."

Ibolyát decemberben megjelent legújabb klipjéről, a Children of Distance rap-csapattal közösen jegyzett Még utoljára videóról is kérdeztük: "Ez egy nagyon nehéz dal - főleg szövegileg. Ez az egyetlen olyan dal, amit nem sikerült elsőre felénekelnem a stúdióban. Én magam is csodálkoztam. Általában nagyon gyorsan dolgozom, és csak egyszer - lehet, ez beképzeltségnek hangzik, de tényleg így van. Megkértek anno a srácok, én pedig azt mondtam, hogy nagyon szívesen, mert jók a szövegek, jók a dalok, és ez a dal nagyon közel áll hozzám, mivel nekem sem anyám, sem apám nincs."

Új dal? "Szeptemberben vagy októberben szeretném, ha kijönne valami új dolog. Nem tudom, hogy a külsőmön változtassak-e vagy sem, de azt gondolom, hogy ez a haj az én névjegyem - tehát valószínűleg a külső nem, csak a zenei stílus fog kicsit megváltozni."

A Tabu Tv stábja arra is kíváncsi volt, mi motíválja a Megasztár első szériájának dobogósát? Mi hajtja előre még így, a sajtó támadásainak kereszttüzében is? "Ez egy jó kérdés. Nem is tudom, csak csinálom. Szeretem a zenét nagyon. Ez az egy dolog, ami megment. A másik, hogy bele tudok képzelni egy más világot is, és abban a burokban élek. Ez átsegít a nehéz időszakon. A zene kapaszkodó - a zene az én szerelmem."

 
 
[ 2374 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x