Madonna a firenzei Uffizi-képtárba látogatott
Címlap / Showbiznisz / Madonna a firenzei Uffizi-képtárba látogatott

Madonna a firenzei Uffizi-képtárba látogatott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Olaszországi turnéja során a firenzei Uffizi-képtárba is ellátogatott Madonna, aki a legújabb videóját is a toszkán városban forgatja hétfőtől. 


Rendezvénynaptár
Az amerikai popsztár a római Forum Romanumon szerette volna felvenni a Turn up the Radio című száma videoklipjét, de a régészeti ásatás területére nem kapott engedélyt. Az a terve sem sikerült, hogy a klipben Mario Monti miniszterelnök statisztaként szerepeljen, így az énekesnő megelégedett azzal, hogy a reneszánsz Firenze adja a díszletet - közölte az olasz sajtó.

Az énekesnő Milánóban, Rómában és Firenzében tartott koncertjeinek kisebb volt a visszhangja a lapokban, mint szeszélyes kívánságainak. A paparazzók rendre lefotózták a fiatal vőlegénye vezette Vespa motoron vagy éppen kerékpárral közlekedő popsztárt, és megörökítették azt is, amint a Ponte Vecchio hídjának egyik ékszerüzletében nyolcszáz euróért fiának, Davidnek nyakláncot vásárol, magának pedig egy pár fülbevalót.


Az Uffizi-képtárat fiával, barátjával, tánckarának tagjaival és munkatársaival kereste fel a külön neki szervezett vezetésen, és Botticelli festményei előtt időzött a legtöbbet, miközben a képtár előtt a rendőröknek kellett visszaszorítaniuk a rajongók tömegét.

Az olasz újságok nem felejtették el megemlíteni, hogy az ötvenhárom éves sztár nem veszi jó néven, ha a hotelszobáját díszítő virágok szára nem pontosan ugyanolyan hosszú. Madonnát kétszáz fős csapat, közöttük harminc testőr kíséri, akik Firenze egyik presszójában ezerkétszázötven eurós számlát hagytak kifizetetlenül - írta az olasz sajtó.


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1576 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x