Horrorra akadt a Quantum XXL
Címlap / Showbiznisz / Horrorra akadt a Quantum XXL

Horrorra akadt a Quantum XXL

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

A Csillag Születik történetének legsikeresebb csapata is meghívást kapott a House of Horror új interaktív műsorára: a tehetséges táncosok lehettek az elsők, akik a ház új horrorjátékában részt vehettek. A csapattal a megmérettetés után beszélgettünk. 

 

Rendezvénynaptár
Mint kiderült, a srácok nem igazi horror-rajongók, és bár nem mindig ijedősek, azért mint mondták, ha az egyik sikít, akkor a többi is... "Nagyon jó volt! Teljesen leizzadtam, pedig hűvös volt a pincében! Félelmetes volt, ugyanakkor szórakoztató." - lelkendezett Hartmann Gábor, hozzátéve, hogy bizony sokkal jobban parázott volna, ha csak egyedül jön. A fiúk azt is elárulták, edzéseken nem izzadtak annyit, mint a show alatt. Hmm, hmm - itt az új fogyókúra?

És mit szól a Quantum XXL legénysége a horrorfilmekhez? Horváth Zoli például már kinőtt belőlük: "A horrorfilmeket még régebben szerettem, akkor még szórakoztatónak tartottam. Amúgy minél idősebb vagyok, annál félősebb is, úgy vettem észre. Mostanában már annyira nem szeretem az ilyen filmeket, nekem elég a vígjáték meg az akció." Bedő Gábor pedig kameránk előtt is bemutatta, milyen a helyes filmnézési pozíció: kéz a szemek elé, kikukucskálás az ujjak közül. És amúgy is, inkább a pornót választja, mondta nevetve.
 
 
[ 1909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x