Tom Cruise a legjobban fizetett színész
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Tom Cruise a legjobban fizetett színész

Tom Cruise a legjobban fizetett színész

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Hetvenötmillió dollárral (17 milliárd forint) Tom Cruise vezeti a száz legjobban fizetett színész ez évi listáját. 


Rendezvénynaptár
A Forbes amerikai gazdasági hetilap által kedden közzétett lista szerint az amerikai színész bevételei 2011. május és 2012. május között kétszeresen meghaladták a második helyre került Leonardo DiCaprióét és Adam Sandlerét, akik 37 millió dollárt kerestek az elmúlt időszakban.

A Forbes szerint a kedden 50. születésnapját ünneplő Cruise különösen sikeres évet zárt a Mission: Impossible - Fantom protokoll című filmje decemberi bemutatásának köszönhetően. A mű több mint 700 millió dollárnyi jegybevételt hozott a moziknak világszerte.

DiCaprio bevételei viszont csökkentek azt követően, hogy 2010-ben az Eredet című filmje hatalmas, 825 millió dolláros kasszasiker volt, ugyanakkor a J. Edgar - Az FBI embere című utolsó filmje nagy csalódást okozott a jegybevételek terén.

A negyedik helyre Dwayne Johnson korábbi profi pankrátorbajnok került, aki 36 millió dollárt keresett filmjeivel, az ötödik Ben Stiller lett 33 millió dollárral.

Az első tíz legjobban fizetett színész között van még Sacha Baron Cohen, Johnny Depp, Will Smith, Mark Walberg, Taylor Lautner és Robert Pattinson. 
 
[ 1500 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x