Ír fotós készítette Katalin hercegnő topless képeit
Címlap / Showbiznisz / Ír fotós készítette Katalin hercegnő topless képeit

Ír fotós készítette Katalin hercegnő topless képeit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Egy Franciaországban élő ír fotós készítette Katalin hercegnő topless képeit, és nem kerültek túl sokba a fotókat megrendelő Closer francia pletykalapnak - árulta el Pascal Rostain, az egyik legismertebb francia lesifotós. 

 

"Csak annyit mondhatok, hogy brit, sőt, hogy ír, és hogy dél-Franciaországban él. A paparazzo-világban tudjuk, ki az, de természetesen nem fogjuk kiadni" - mondta a francia hírügynökségnek Rostain, aki a hét elején a Metro című ingyenes lapnak azt állította, hogy "egy dél-Franciaországban élő angol" készítette a félmeztelen fotókat Katalin cambridge-i hercegnőről.

"Tudtunk arról, hogy Katalin és Vilmos Marseille-be érkezett. Ekkor rendeltük meg a képeket egy profi fotóstól, akivel már korábban is dolgoztunk együtt" - hangsúlyozta a múlt héten Laurence Pieau, a Closer szerkesztőségének vezetője. Azt viszont nem árulta el, hogy az újság mennyit fizetett a képekért.

"Amikor egy magazin megrendelést ad egy fotósnak vagy egy ügynökségnek, azt garanciavállalásnak hívjuk. Az összegben előre megegyeznek, ez lehet ezer euró napidíj, plusz a költségek és néhány ezer euró a képekért" - magyarázta Rostain. Hozzátette: "a fotós vagy az ügynökség, amely általában megtartja a nemzetközi közlési jogokat, sokkal többet tud keresni azzal, hogy más országokban is eladja a képeket". A francia lesifotós szerint ez történhetett a Katalin hercegnőről készült félmeztelen fotókkal is. 

"Ha ezeket a képeket az elkészültük után ajánlották volna fel minél több pénzért a Paris Matchnak, a Closernak vagy a Voicinak, az áruk több százezer euró lehetett volna" - vélte a francia fotós.

Vilmos herceg feleségének félmeztelen fotóit már francia, olasz, ír, svéd és dán lapokban is közölték, illetve az interneten is futótűzként terjedtek, annak ellenére, hogy a brit királyi pár igyekezett megakadályozni a képek felhasználását. Egy franciaországi bíróság keddi határozata szerint a fotókat a jövőben nem lehet nyomtatásban lehozni, továbbá arra utasította a hatóságokat, hogy szerezzenek információkat a Closer magazin érintett munkatársairól.

 
 
[ 1509 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x