Mc Ducky a lemezlovasság L-jénnél áll
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Mc Ducky a lemezlovasság L-jénnél áll

Mc Ducky a lemezlovasság L-jénnél áll

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Az első hazai női rapper címet viselő Ducky az újpesti Big Boss Tattoo előtt mesélt régi és új tetkóiról valamint megújuló zenei karrierjéről. 


Rendezvénynaptár
A szőke rapper a szalon hivatalos háziasszonyaként fogadta a TabuTV stábját, és persze rögtön hozzátette nevetve, nem csak kávét főz és rohangál, de a tetoválásait is itt készíti. "Az első tetoválásom a legelső Sziget Fesztiválhoz köthető - akkor ott egy buszba kivonultak a yakuzás tetoválósok. Nagyon profik voltak - bár igazából abban az időben én csak őket ismertem - és akkor került fel az első karszalag a kezemre. Amúgy érdekes, hogy amikor elkezdtem ezt az egészet, akkor nagyon tetszettek a nonfiguratív tetoválások. Ezek láthatóak is rajtam, és nem is fognak eltűnni, de egyszer csak jött valami, és megváltozott teljesen az ízlésvilágom. Most már olyan színes tetoválások kerülnek rám, mint egy muffin, nyalóka vagy egy hello kitty."

"Nem mondom, hogy zeneileg visszavonultam, de lettek más lehetőségeim is: két és fél éve például megtanultam a lemezlovasságot, aminek, mint szakma, még csak az L betűjénél tartok, tehát nem hívom magam DJ-nek, viszont két éve ezzel lépegetek fel hétvégente. Két órás élő szetteket csinálok, mint sztárvendég. Emellett rádiózom az interneten - ezt is már két éve." - árulta el Ducky, aki azt is megsúgta Nekünk, Facebook oldalán mindenki megtudhatja, hol csípheti el legközelebb az egykori Emergency House-os lányt.


 
 
[ 1747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x