Schwarzeneggerrel folytatódik a Conan-legenda
Címlap / Showbiznisz / Schwarzeneggerrel folytatódik a Conan-legenda

Schwarzeneggerrel folytatódik a Conan-legenda

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-29

Arnold Schwarzenegger szereplésével folytatódik a Conan-legenda: a filmsztár a Universal Pictures The Legend of Conan című filmjében 2014-ben lesz látható a mozikban. 

 

Rendezvénynaptár
A deadline.com hollywoodi hírportál szerint Fredrik Malmberg és Chris Morgan lesz a vállalkozás producere. Morgan annak a Paradox Entertainmentnek a főnöke, amely a Conan filmes jogai fölött rendelkezik. Valószínuleg ő írja majd a forgatókönyvet is, ha addig sikerül befejeznie a Halálos iramban-sorozat hetedik epizódjának szkriptjét.

Schwarzenegger két Conan-filmben szerepelt pályája elején, majd átnyergelt a Terminátor-sorozatra. A Paradox tavaly érintett volt abban a próbálkozásban, amelyben Jason Momoa főszereplésével felmelegítették a Conan-sztorit, ez a kísérlet azonban megbukott a mozikban.

Malmberg szerint az új Conan-folytatás a legendás viking harcos és király életének utolsó fénykorát mutatja be. Mint a producer hangsúlyozta: olyan filmet akar, amit valóban megéri elkészíteni, és méltó lesz az Oliver Stone forgatókönyvéből 1982-ben született Conan, a barbár című eredeti produkcióhoz, amelyet John Milius rendezett.

"Az eredeti, ihletet adó film folytatásai nekem bugyutának tűntek. Az eredetiben Robert E. Howard mitológiája mellett Attila hun vezér legendája és nietzschei gondolatok is megjelentek. Akadtak, aki kifogásolták, hogy az első húsz percben Conan nem szólalt meg, de ez is hozzátartozott a saját életét irányító hős ábrázolásához. A mostani film abban az életkorban veszi fel Conan történetének fonalát, ahol Arnold Schwarzenegger tart, és fel is használjuk a sztoriban, hogy közben idősebb lett" - idézte Malmberget a hollywoodi portál.
 
 
[ 1463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x