Daniel Craig is szerepel Clooney háborús drámájában
Címlap / Showbiznisz / Daniel Craig is szerepel Clooney háborús drámájában

Daniel Craig is szerepel Clooney háborús drámájában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-04

A James Bond-sztár Daniel Craig is szerepel George Clooney új második világháborús drámájában, amelyben a nácik által ellopott műkincsek után folyik a kutatás. 

 

Clooney nemcsak rendezi a The Monuments Men című filmet, amelyben szerepel is, de a forgatókönyvet is ő írta megtörtént események alapján. A dráma arról az amerikai és brit férfiakból és nőkből álló csoportról szól, amelynek tagjai életük kockáztatásával kutatták fel a nácik által elrabolt műkincseket, hogy megmentsék azokat a pusztulástól - írta a The Guardian című brit újság online kiadása.
 
A sztárszereposztásban Daniel Craigen, a 007 - Skyfall című legújabb Bond-epizód főszereplőjén kívül a tavalyi Oscar-nyertes Jean Dujardin, továbbá Cate Blanchett, Bill Murray és John Goodman is helyet kapott. Clooney az amerikai hadsereg tisztjét, George Stout restaurátort alakítja, aki műkincsek tízezreit szerezte vissza a náciktól. Blanchett a francia ellenállásban dolgozó Rose Valland művészettörténészt játssza.
 
 
Clooney, aki Grant Heslovval együtt jegyzi a forgatókönyvet, Robert Edsel The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History című kötetét használta a forgatókönyv alapjául.
 
A film produkciós munkái 2013 márciusában kezdődnek, a forgatás Németországban, Ausztriában, Párizsban és Angliában zajlik majd.

 
 
[ 1181 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x