Dukai Regina: nem vagyok egy hangos típus!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina: nem vagyok egy hangos típus!

Dukai Regina: nem vagyok egy hangos típus!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Regi mezbe bújt - no nem kell megijedni, nem veszi el párja, Feczesin Róbert kenyerét - csak középiskolásokat buzdít, hogy rúgják a bőrt. 


Rendezvénynaptár
Az MLSZ és a Coca-Cola középiskolások százait tervezi megmozgatni új közös programjával, hiszen amatőr kispályás focibajnokságot szerveznek kifejezetten a 14-18 éves korosztály számára. A november 15-én lezáruló regisztrációt követően a tíz fős csapatok elsőként megyei szinten mérkőznek meg egymással. A kezdeményezéshez több sztár is csatlakozott, így mezbe öltözött Nektek Dukai Regina, Istenes Bence, Puskás Peti és Dj Karmatronic is! Regi elárulta, nem csak focista párja miatt vállalta a felkérést, hiszen anno Ezüstlány volt!
 
"Mivel bátyám van, eléggé fiús kislány voltam. A foci ugyan annyira nem volt jelen az életemben, de rengeteget kosárlabdázdunk, gördeszkáztunk, kézilabdáztunk is - tehát eléggé sportos voltam, és a mai napig is szeretem űzni, bármiről is legyen szó. Kedvenc focicsapatom nincs, mindig annak szurkolok, akinek a párom. Nagyon sok lány úgy ítéli meg a csapatot, hogy milyen helyes játékosok vannak benne. Én nem - tehát nem vagyok ennyire csajos! - én hiszek a páromnak, biztos meg van az oka, miért azokat szereti, akiket."
 
És vajon milyen szurkoló Regi? "Nem vagyok egy hangos típus, olyan, aki folyamatosan beleszól a nagyok dolgába, nem reklamálok. Azt persze nem szeretem, amikor látom, hogy vannak olyan erőszakos játékosok, akik mondjuk rúgják-tépik a páromat pofátlanul - azt mindig észre veszem! De nem reklamálok, ha les van vagy hasonló, szóval nem vagyok az a bekiabálós típus."
 
 
  
 
[ 1758 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x