Ünneplő tömeg fogadta a Cambridge-be látogató Vilmos herceget...
Címlap / Showbiznisz / Ünneplő tömeg fogadta a Cambridge-be látogató Vilmos herceget és feleségét

Ünneplő tömeg fogadta a Cambridge-be látogató Vilmos herceget és feleségét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Ünneplő tömeg fogadta Cambridge-ben Vilmos herceget és feleségét, akik házasságkötésük óta először érkeztek hivatalos látogatásra a híres egyetemi városba. 

 

A BBC online beszámolója szerint cambridge-i herceg a vizit során beszédet mondott az egyetemi tanácsban, és Katalin hercegnővel együtt felavatott egy új kórházat is. 
 
Az egyetemi fogadáson II. Erzsébet királynő unokája elmondta, hogy mióta tavaly áprilisi házasságkötésük alkalmából Katalinnal együtt felvették a Cambridge hercege és hercegnője címet, nagyon szerettek volna ellátogatni a városba. "Mindketten mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy kapcsolatba kerültünk Cambridge-dzsel, amely dinamizmusával, szépségével és tudományos központként is hírnevet szerzett a világban, és örülünk, hogy most együtt lehetünk itt" - fogalmazott.
 
Az ünneplő cambridge-iekkel elbeszélgető Vilmos és Katalin ajándékot is kapott a Királyi Légierő egy mentőhelikopter pilótájától, aki a várva várt gyermekáldásra célozva egy kis rugdalózóval lepte meg a herceget, amelyen egy helikopter képe mellett az "Apa kis pilótatársa"-felirat szerepelt.
 
A hercegi pár gyerekekkel is beszélgetett egy iskolában, és szerepelt a programjukban egy fedélnélküliek számára létrehozott pihenő megnyitása.
 
Sheila Stuart, a város polgármestere fantasztikusnak nevezte az uralkodói látogatást, és mint hangsúlyozta: ezt a napot Cambridge lakói életük végéig nem felejtik el, és még unokáiknak is mesélni fognak róla. 

 
 
[ 1625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x