Radics Gigi: gyermekkori álom volt Amerika
Címlap / Showbiznisz / Radics Gigi: gyermekkori álom volt Amerika

Radics Gigi: gyermekkori álom volt Amerika

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

A napokban a Fittbalance díjátadó gáláján vettünk részt, ahol az egyik díjátadóval, Radics Gigivel beszélgettünk - elsősorban az amerikai forgatás élményeiről illetve a Megasztár 6 megnyeréséről. 

 

"A legjobb zumbaoktató díját adtam át, és én is nagyon szeretek zumbázni - ez a kedvenc sportom! Amúgy elég kevés időm van sportolni, de azért mindig megpróbálom beosztani, hogy jusson erre is idő bőven, mert azért ez mindig kell az embernek, és főleg nekem, aki nagyon hajlamos a hízásra, mert nyolc évesen hetven kiló voltam, és kilenc évesen már olyan 45, tehát sikerült lefogynom, amit azóta próbálok is tartani!" - mesélte a fiatal énekesnő.
 
Gigit bemutatkozó klipje, a Vadonatúj érzés (Daydream) kapcsán az amerikai forgatásról kérdeztük: "El sem lehet mondani, milyen érzés - teljesen más dimenzió az egész! Kint írták a dalomat - Pascal Guyon, Leona Lewis dalszerzője hallotta a hangomat, és el volt ájulva tőle, és két hétre rá írt egy dalt, amit elküldött a kiadómnak" - a dal és a klip is Amerikában készült, amit Gigi egyáltalán nem bánt, hiszen - mint a Tabu Tv-nem elárulta - egész kis kora óta az volt az életcélja, hogy egyszer kijusson a tengerentúlra.
 
Radics Gigi fiatal kora ellenére elsöprő sikert aratott a Megasztár 2012-es szériájában, amit persze a rokonok és barátok is igazi ünnepként éltek meg: "Amikor kijöttem a Megasztár-házból és megnyertem a versenyt, akkor több, mint 120-an voltunk a lakásunkban - nagy a család és mindenki jött látogatni és gratulálni! Annyira fura volt az egész, mert még a szomszédok is autogrammot kértek!" - avatott be minket Gigi az első napok izgalmaiba, hozzátéve, hogy ennek ellenére nem akar eltávolodni a mindennapoktól, tanulmányait sem folytatta magántanulóként, hogy ne zárkózzon el a külvilágtól. "Nagyon nehéz nappali tagozatra bejárni, utána stúdió, edzés, zenekari próba - tehát nagyon sokminden van egyszerre! Nehéz, de megpróbálok mindent egyeztetni."
 
 
 

 
 
[ 1254 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x