Filmpremiereket és tévéepizódokat vettek le a műsorról...
Címlap / Showbiznisz / Filmpremiereket és tévéepizódokat vettek le a műsorról a tragédia miatt

Filmpremiereket és tévéepizódokat vettek le a műsorról a tragédia miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Törölték Quentin Taratnino új westernjének, valamint Tom Cruise akciófilmjének díszbemutatóját, és két tévés vígjátéksorozat epizódjait is levették a műsorról a connecticuti tragédia miatt az Egyesült Államokban. 

Tarantino Django elszabadul című, sok erőszakos jelenetet felvonultató spagettiwesterjének premierjét keddre tervezték. A múlt héten öt Golden Globe-díjra jelölt produkció sztárparádés, vörös szőnyeges Los Angeles-i nyitánya helyett minden médiafelhajtást nélkülöző magánvetítést rendeznek - közölte a Weinstein filmvállalat szóvivője. 
 
A Tarantino stílusára jellemzően rendkívül brutális, fekete humorral átitatott film főhőse egy felszabadított rabszolga (Jamie Foxx), aki eltűnt feleségét keresi. Az Oscar-jelölt rendező - aki mögött olyan munkák sorakoznak, mint a Ponyvaregény, a Kill Bill vagy a Becstelen Brigantyk - egy hétvégi sajtóértekezletén elmondta: már fárasztja, hogy valahányszor egy fegyveres tragédia megrázza az országot, védenie kell a filmjeit. Nem a filmeket kell elítélni, hanem azokat, akik a bűncselekményeket elkövették. 
 
Foxx ellenben nyilatkozatában leszögezte: a filmekben előforduló erőszak igenis hatással van az emberekre.
 
A Paramount Pictures Tom Cruise Jack Reacher című új akciófilmjének hétvégi premierét mondta le, és a Lincoln Center Filmtársasága által hétfőre tervezett vetítést és közönségtalálkozót is törölték a newtoni családok gyászára való tekintettel.
 
Billy Crystal Szülői felügyelet nélkül című vígjátékának premierje is hasonló okból maradt el. A Family Guy és az American Dad című televíziós sorozatok egyes részeit ugyancsak kegyeleti okokból vették le a műsorról.
 
Múlt pénteken 27 ember, köztük 20 gyermek halt meg egy Connecticut állambeli newtoni iskolában, amikor egy magányos gyilkos lövöldözni kezdett, majd magával is végzett.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1516 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x