Dévényi Tibor megmondja, mi kell a sztársághoz
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dévényi Tibor megmondja, mi kell a sztársághoz

Dévényi Tibor megmondja, mi kell a sztársághoz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-09

A DJ egyfolytában dolgozik, úgy véli, a munka tartja fiatalon. 


Rendezvénynaptár
"Hamarosan 66 éves leszek, és amivel a legjobban foglalkozom mostanában, az a disco" - mesélte Dévényi Tibor a Sztárportéban. - "Egyfolytában dolgozom, sok meghívás van, nagyon sikeres évet zárok. A nyugdíjasokat elsosorban nem a betegség viszi el, hanem az, amikor rájönnek, hogy nincs szükség rájuk. Amikor az emberre szükség van, hívják, akkor az fiatalon tartja."
 
 
"A Dj az ötvenes években született... Amerikában, a rádióállomásokon az volt a feladata, hogy egy lemezről minél több jót mondjon, hogy azt vegyék, elfogadják. A bulimon én megpróbálom ezt a hangulatot megteremteni - főleg olyan zenekaroktól, énekesektől játszom dalokat, akiket élőben is konferálhattam."
 
"A sláger csinál sztárt egy előadóból. Ha nincs saját slágere valakinek, nem lehet sohasem sztár. Mai példa: tehetségkutató versenyek nyakra-főre, és egyszer csak jön egy gyerek, aki semmilyen tehetségkutatóban nem lépett fel, és azt mondja: Mizu-mizu - ez a Fluor Tomi. Amit a cipész inasok is fütyülnek - mondták régen -, az a sláger."
 
A teljes interjú itt meghallgatható.
  
 
[ 2594 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x