A Ruby-perben a választások után születik ítélet
Címlap / Showbiznisz / A Ruby-perben a választások után születik ítélet

A Ruby-perben a választások után születik ítélet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

A Berlusconi ellen, prostitúcióra való kényszerítés miatt indított eljárásban csak a februári választások után hoznak ítéletet. 

 

Nem függesztette fel a Ruby-pert a milánói bíróság, hétfőn azonban úgy döntött, hogy a Silvio Berlusconi ellen, prostitúcióra való kényszerítés miatt indított eljárásban csak a februári választások után hoz ítéletet.
 
Másodszorra is nemet mondott a milánói bíróság a Ruby-pernek a Berlusconi védelme által kért felfüggesztésére. 
 
"Vagy bíróságra járunk, vagy a választási kampánnyal foglalkozunk" - hangoztatta Nicolo Ghedini, Berlusconi ügyvédje, aki maga is jelöltként indul a jobbközép Szabadság Népe (PdL) szenátusi listáján. 
 
Ghedini január 14-én is a per felfüggesztését kérte a választási kampány idejére. A bíróság akkor is nemet mondott. 
 
Most a bíróság azzal módosította korábbi döntését, hogy a per utolsó két tárgyalási napját márciusra tette át. A Ruby-pernek a tervek szerint március 11-én kellene lezárulnia, tehát az ítélet a februári választások második fordulója után születhet meg. 
 
A 2011-ben kezdődött Ruby-perben a 77 éves Berlusconit kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítésével és hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolják. Az eddigi tárgyalásokon vád és védelem azokat a fiatal nőket kérdezte, akik a Berlusconi által rendezett partikon vettek részt. Mint kiderült, a politikus a mai napig 42 lányt támogat fejenként havi több mint kétezer euróval. 
 
Január 14-én a bíróságon megjelent az idén 21 éves Szívtipró Rubyként ismert marokkói Karima El Mahroug, aki négy évvel ezelőtt 14 alkalommal lépett fel az akkori kormányfő Milánó közeli villájában. Rubyt a védelem szólította tanúként, de végül nem szólalt meg. 
 
Berlusconi tavaly októberben önként nyilatkozott a bíróságon, azt hangoztatva, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata Rubyval.

 
 
[ 1158 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x