Kattanj rá a fogyókúrára!
Címlap / Szépség-Egészség / Kattanj rá a fogyókúrára!

Kattanj rá a fogyókúrára!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Személyre szabott táplálkozási állapotfelmérés alapján ingyenes Internetes fogyókúra program indul május 14-től. Ne hagyd ki az idén sem! Regisztrálj, hogy legalább 5 kilóval könnyebben köszönthesd a nyarat!  

Május 14-től újraindul a HáziPatika.com sikeres „ÖT HÉT – ÖT KILÓ” fogyókúra programja.

A regisztráció már elindult, kattints ide! >>> 

Itt a tavasz, lekerülnek rólunk a nehéz, meleg ruhadarabok, melyek eddig eltakarták teltkarcsú bájainkat. Néhány hét múlva készen kell állni a strandszezonra, meg kell szabadulni a felesleges zsírpárnáktól. Ebben segít a HáziPatika.com májusában elinduló, népszerű fogyókúra programja, az Öt hét – öt kiló,  amely egy ingyenes, személyre szabott táplálkozási állapotfelméréssel bővült.

Az ingyenes személyre szabott állapotfelmérésért kattints ide! >>>

A szakemberek által összeállított kérdőív kitöltése után, az érdeklődők egy személyre szabott értékelést kapnak jelenlegi állapotukról és táplálkozási szokásaikról, amely nagy segítséget nyújthat a megfelelő fogyókúra kiválasztásában és egy egészségesebb életmód kialakításában.

Páros fogyókúra
Tudjuk, hogy a testsúlycsökkentés nem egyszerű dolog. Hol az elhatározás, hol az akaraterő, hol pedig a segítség hiányzik hozzá. Sokak számára csak egy kis bátorítás szükséges, a közösség jótékony összetartó ereje, mely segítséget ad a célok eléréséhez. A programhoz kapcsolódó páros fogyi lehetőséget ad, hogy a barátok, közösen fogyókúrázók egymást is segítsék, támogassák és még értékes nyereményeket is nyerhetnek.

Gondolgak a vegetáriánusokra is!
A népszerű és jól bevált menüsorok mellett három új ételsor közül mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt. Az otthon szívesen főzőcskézőknek „kényelmes”, a nagyon kevés idővel rendelkezőknek „express” menüsor készült. A vegetáriánusok, a szénhidrátszegény diétára szorulók, vagy éppen a tejcukor-érzékenyek is megtalálják a kedvükre való ételsorokat, míg a divatos fogyókúrát kedvelőket a  népszerű, de hatásos GI diéta várja. Jól tudjuk azonban, hogy mozgás nélkül nincs siker, ezért a programot Norbi által összeállított, és képekkel illusztrált mozgásprogram teszi még hatékonyabbá.

A menüsorokhoz szükséges hozzávalók beszerzésének megkönnyítésére minden étrendnél megtalálható és kinyomtatható a heti nyersanyagszükséglet, tehát a bevásárlólista összeállításával sem kell törődnie. A résztvevők az öt hét során e-mailben is kapnak üzeneteket, nehogy lekéssék a következő hét programját, vagy lemaradjanak a fogyókúrás program többi fontos részéről. A program az előző évekhez hasonlóan most is öt héten keresztül tart, és hetente egy kiló biztos fogyást ígér.


Az ingyenes, személyre szabott táplálkozási állapotfelméréshez, vagy a fogyókúrára való regisztrációhoz kattintson ide >>>

(X)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x