Narancsbőröd legnagyobb ellenfele: a víz
Címlap / Szépség-Egészség / Narancsbőröd legnagyobb ellenfele: a víz

Narancsbőröd legnagyobb ellenfele: a víz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

Kozmetikusként az első kérdésem mindig az a klienseimhez, hogy mennyi vizet isznak meg naponta. Ilyenkor sokan elkezdik mondani, hogy: "ittam kávét, ettem levest, meg ennyi narancslevet"…, én pedig kihangsúlyozom, hogy nem folyadékot kérdeztem, hanem vizet!  


Rendezvénynaptár

Ami kizárólag szénsavmentes víz vagy egyéb gyógytea lehet ( zöld, kamilla, cickafark,csalán stb). Ekkor sokan elkezdik vakarni a fejüket és kis idő múlva rájönnek, hogy egy pohár és fél liter közé korlátozódik ez a mennyiség. Persze vannak ékes kivételek, de sajnos még mindig nem ez a jellemző.

HarmoNet-tipp: A víz titkos tudása >>

A kozmetikus vesszőparipája: a víz
Klienseim általában nem értik, hogy miért is kérdezem ezt meg. Hogy függ össze az épp aktuális arc vagy testkezeléssel, és honnan tudom, ha nem mondanak igazat ? Az utolsóval kezdeném, mert az a legrövidebb: honnan tudom? Erre röviden csak annyi a válaszom, hogy az évek meg a rutin.

És hogy miért kérdem, és vajon miként függ össze a vízivás mindennel?

Előzd meg a bajt!
Mert ahogy a föld is, szervezetünk 70%-a is vízből áll. Valószínű ez sem véletlen. A hemoglobin és az egyéb sejtek nagy része vízből áll, sőt még csontjaink és fogaink nagyon nagy része is! És ugyanúgy, ahogy bőrünk is kiszárad, és fakó, hámló, repedezett lesz, így csontjaink és fogaink is sérülékenyebbek, törékenyebbek lesznek. Ez senkinek sem hiányzik, ezért érdemes még időben odafigyelni. és megelőzni a bajt.

Hidratál, tisztít és méregtelenít
A víznek hidratáló hatása van, és ha hosszú távon gondolkodunk, akkor minél hamarabb kezdünk többet inni, annál egészségesebb, tisztább, feszesebb, fiatalabb marad bőrünk és szervezetünk.

Mert a víz tisztító, méregtelenítő szerepet is betölt. Ennek az akövetkezménye, hogy ha nincs meg a vízmennyiség, több méreg és salakanyag marad a szervezetünkben, amik idővel egyre jobban mérgezik azt, és egyre több mitesszer, pattanás, narancsbőr keletkezik rajtunk. Bőrünk fárad, fakó lesz, és szárazzá, ráncossá válik. Idővel elkezd hámlani, egyre érzékenyebb lesz, akár piros foltok is megjelenhetnek, amiből később sömör is kialakulhat.

Szervezetünk bőrünkön keresztül jeleket, vészjelzéseket ad nekünk, csak oda kell, azaz kellene figyelni rá, és cselekedni!

Soha nem késő elkezdeni odafigyelni vízfogyasztásunkra, és ez nem olyan bonyolult, mintha azt mondanám, hogy egy medence vizet kell meginni. Minden nap egy pohárral többet igyunk meg, és észre se vesszük, hogy már 3 liternél tartunk! (A cikk nem ért véget. Lapozzon tovább!)

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2707 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x