Ébreszd fel a szunnyadó nőt! Az újjászületés receptje
Címlap / Szépség-Egészség / Ébreszd fel a szunnyadó nőt! Az újjászületés receptje

Ébreszd fel a szunnyadó nőt! Az újjászületés receptje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Itt a tavasz és Földanyánkkal együtt, mi nők is belépünk a természet megújító, újjászülető folyamatába! Fogadjuk el ezt a csodás lehetőséget, ezt a csodás folyamatot és legyünk készek ráhangolódni az újjászületés testi - lelki - szellemi lehetőségeire! 

Nem is gondolnánk mennyi, mennyi ajándékot kapunk Földanyánktól, mely ajándékokat a magunk egészségére, szépítésére, fiatalítására és egészségének megőrzésére fordíthatjuk. Ha a természet kínálta lehetőségeket választjuk és használjuk, sok - sok örömet és finom energiát, a leghasznosabb természetes táplálékot nyújthatjuk testünk és lelkünk számára. Viszonozzuk ezeket az ajándékokat úgy, hogy megköszönjük és kifejezzük hálánkat mindezért Földanyánknak és óvjuk a környezetünk a természet tisztaságát.

Női egyensúly Belső tisztulással
Ha tisztító kúrába kezdünk, jó ha tudjuk, hogy az élettani hatások mellet a lélektani változásokra is számíthatunk. Gondoljunk csak a takarításra! Mindent kipakolunk, amire már nincsen szükségünk, kiszellőztetünk, a legeldugottabb helyeket sem hagyjuk ki a pórszívózásból, megszabadítjuk a szobát, a lakásunkat, magunkat is a felesleges lim-lomoktól és helyükre tiszta, szemet gyönyörködtető dolgokat helyezünk.

Így van ez akkor is, amikor a testi tisztítás folytán a régi lerakódott anyagok kipucolódnak a testből és az ezekhez kapcsolódó lelki minőségek is távozhatnak. Ezért is megújító lehetőség ez, mellyel a régi szokások, haszontalan gondolatok helyére a tisztább, élet igenlőbb minőségeket teremthetjük meg.
Tehát a tisztító lehetőségnek óriási szerepe van akkor, ha valóban megújulni készülünk testileg és lelkileg egyaránt. S ha még kiegészítjük ezt azzal, hogy van konkrét elengedni valónk pl.: bizonyos dologgal kapcsolatban el akarjuk engedni a haragunkat- fontos megtapasztalásokra tehetünk szert testünk és lelkünk működését illetően.

Spirituálisan
Ha megfigyeled a természet változó arcait, nagyon sok új hírt kaphatsz Földanyánk minőségeire vonatkozóan. Ehhez, még csak nem is kell, hogy kimenj a természetbe, az erdőbe. Elég, ha a mindennapokban éberebb vagy e változásokra, hiszen Minden itt van!

Mindig velünk van a szél, a Nap, az ég, a fák, az elemek, csak az ember nem figyel rájuk, mert egyéb más fontos teendői fogja. Elméje fontosabb, érdekesebb dolgok után kalandozik.
Ahhoz, hogy hangolódni tudj, ahhoz le kell, hogy lassítsd magadat, kicsit le kell, hogy csendesedj, hiszen a féktelen rohanás, az elméd zaja és az ezzel való azonosulásod kerülő utakra terelnek. Nem egyszerűen arról van szó, hogy csináld másként és akkor más lesz, hanem arról, hogyha hangolni akarod magad jobb, ha nem csinálsz semmit, egyszerűen csak figyelsz!

A teljesebb, szebb, jobb női életért!

  1. Igyál friss, tiszta vizet, többet, gyakrabban, mint eddig megszoktad. 
     
  2. Mostanra mellőzd a fehér lisztes termékeket, sütiket, fehér cukros készítményeket és válts át gyümölcsre, friss gyümölcslére, a víz fogyasztása mellé. 
     
  3. Tarts gyümölcsnapokat, amikor csak gyümölcsöt eszel és bőven iszol vizet. Szervezd át a reggeledet, hogy örömmel, ráérősen induljon a napod. 
     
  4. Napközben hagyj időt arra, hogy figyelj a nyugodt étkezésre. Hagyd most a kifogásokat és a nehézségeket egy kis időre, melyek a " nincs időm"-mel, a " lehetetlen nyugodtnak lenni a munkahelyemen" - nel és az "ez nekem túl bonyolult"-tal próbálnak meg visszatartani a felfrissülés, női minőségeid tisztulásának lehetőségétől.

HarmoNet tipp: Apró praktikák nőknek>>>


 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6193 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x