20 nap alatt 10 kilót fogyni? Lehetséges! Próbáld ki Te is!...
Címlap / Szépség-Egészség / 20 nap alatt 10 kilót fogyni? Lehetséges! Próbáld ki Te is!

20 nap alatt 10 kilót fogyni? Lehetséges! Próbáld ki Te is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Létezik egy kúra, melynek lényege abban rejlik, hogy kiürítsük szervezetünkből a méreganyagokat. Ha ez sikerül, akkor már egyenes út vezet az álomsúly eléréséhez, valamint az egészséges és kiegyensúlyozott élethez.  

Az Aspartame nevű mesterséges édesítőszer,  egy olyan anyag, amely az egészségre nagyon veszélyes. Az amerikai Food and Drug Administration működtet egy visszajelző rendszert, ahol a fogyasztók jelenthetik az ételekkel, illetve vegyszerekkel kapcsolatos egészségi ártalmakat, kedvezőtlen reakciókat. David Rietz  szerint 1994 februárjában a bejelentett ártalmas reakciók 75%-áért az Aspartame volt a felelős!

Apránként roncsolja szét az agyat
A Plane and Pilot magazin egyik, élelmiszer-adalékokról szóló cikkében (1990 február) azt írják, hogy a diétás üdítőket Aspartame-mal édesítik . Az Aspartame 10% metanolt tartalmaz, halálos mérget, ami 86 fokos hőmérséklet felett vagy ha hosszabban áll a polcon, elkezd kiválni belőle.
A cikk azzal folytatódik, hogy a metanol apránként roncsolja szét az agyat. Az azonnali tünetek lehetnek súlyosak (epilepsziás roham, vakság, mellkasi remegés) vagy kevésbé észrevehetőek (látászavar, fényes felvillanások, csőlátás, fülcsengés vagy -zúgás, migrénes fejfájás, szédülés, egyensúlyzavar, allergiás reakciók az ajkon, illetve a szájon.

Beszámol a légierő egyik pilótájáról, aki közvetlenül nyomon követte a remegések és görcsök alakulását, amikben két éven át szenvedett a aszpartammal édesített italok fogyasztása idején. Ezek az egészségi problémák megszűntek, amikor abbahagyta fogyasztásukat.

Mellesleg 1996. június 27-én, az FDA minden nyilvános értesítés nélkül feloldott minden aszpartammal kapcsolatos korlátozást, így azóta felhasználható mindenben, sütött és főzött ételekben is.

Védelem a méreganyagok ellen
Hiába diétázunk, és eszünk kevesebbet, hogy a testet zsírégetésre ösztökéljük, amint abbahagyjuk a diétát, a zsír visszakúszik. Így védekezik a testünk a mérgek ellen. A zsír végleges eltávolításának egyetlen hatékony módja, ha megszabadulunk a mérgektől. Ezért olyan hatásos a Master Cleanse nem csak a súlycsökkentésben, hanem az emberek boldogabbá tételében is.

A legutóbbi nem hivatalos felmérésben 141 embert kérdeztünk meg, akik végigcsinálták vagy éppen most végzik a tisztítókúrát. Nyolcvan százalékuk megnövekedett energiáról számolt be, és tízből kilencen boldogabbnak érzik magukat! Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a mérgek okozzák a fejfájást, fáradékonyságot, ingerlékenységet és számos más nyűgöt és fájdalmat. A Master Cleanse, összeállítója, Stanley Burroughs szerint nem csak a vastagbelet tisztítja ki, hanem a májat, a vesét és a többi szervet, mirigyet is.


Egy nyers zöldségekből, gyümölcsökből és magokból álló étrend is megtisztíthat minket, de jóval lassabban. Ám tapasztalataim szerint nagyon-nagyon kevesen képesek teljesen átállni a nyers ételek fogyasztására. A Master Cleanse-t viszont sokan képesek elvégezni, és legyőzve némi sóvárgást több nyers ételt fogyasztanak, mint azelőtt. Ezt alátámasztja a fenti tanulmány, mert a válaszadók általában egészségesebbnek értékelték a Master Cleanse utáni étrendjüket a kúra előttinél.

HarmoNet tipp: Méregűzés - Tisztítókúra>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 14977 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x