Egészséges ajéndéktippek - Harmóniát Karácsonyra!
Címlap / Szépség-Egészség / Egészséges ajéndéktippek - Harmóniát Karácsonyra!

Egészséges ajéndéktippek - Harmóniát Karácsonyra!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

Az ünnepek közeledtével sokan tanácstalanul állunk az üzletek kirakatánál, s a rengeteg hasznos, vagy hasznosnak vélt termék ellenére sem tudjuk eldönteni, mivel lepjük meg szeretteinket. A reklámokból nap, mint nap ránk zúduló ajánlatok mellett sokan elfeledjük azt a napjainkra már-már közhelyessé vált mondást, mely szerint a legnagyobb kincs az egészség. Szakértőinktől kértünk tanácsot, milyen ajándékokat válasszunk ezen gondolat jegyében? 

 

Amennyiben a nyári-kora őszi időszakban szokatlan tüsszögéssel, szemviszketéssel, orrdugulással járó tüneteket észleltünk, úgy érdemes most, a pollenmentes időszakban allergia szűrést végeztetnünk, vagy a felsorolt tünetektől szenvedő szeretteinket meglepnünk egy vizsgálattal.-hívja fel figyelmünket dr. Balogh Katalin allergológus. Az allergiások száma korosztálytól függetlenül évről-évre nő, a kezeletlen tünetek pedig az évek alatt egyre súlyosabb szövődményeket –asztma, egyéb allergiák megjelenése – vonhatnak maguk után. 


A már legalább két éve fennálló allergiás betegség kezelésére alkalmazható az immunterápia, melynek lényege, hogy a beteg azt az anyagot kapja higított formában, amelyre érzékeny, így fokozatosan megtanulja allergiás tünetek nélkül elviselni azt. A kezelés hatására már a következő allergia szezonban számíthatunk a tünetek csökkenésére, a három éves kúra után pedig 10-12 évre búcsút inthetünk a tüsszögésnek… 

Az egészség jegyében a jövő évtől a lakásunkban élő allergénektől is megszabadulhatunk. Kevesek előtt ismert tény, hogy a lakás levegője esetenként kétszer, de akár százszor is több szennyező anyagot tartalmazhat, mint a kültéri levegő. –mondta el dr. Magyar Donát, aerobiológus. Számos kellemetlen tünet, mint a fejfájás, vagy fáradékonyság a belső levegő nem megfelelő minőségének következménye. Bizonyos, a lakásban megtalálható gombák levegőben szálló spóráinak, háziporatkák ürülékének –hogy csak a két leggyakoribb kockázati tényezőt említsük – tartós belélegzése az arra érzékenyeknél asztmát, allergiát, gyulladásos bőrbetegségeket is okozhat. Az allergén kontroll lehetővé teszi a lakáson belüli allergének azonosítását, a levegőminőség javítását. 

HarmoNet tipp: Ajándékok a konyhából >>

Az egészség megőrzés érdekében és bizonyos betegségek kezelésére ajándékozhatunk sókabin bérletet. Évszázadok óta ismert, hogy a természetes sóbarlangok klímája és a sós tengeri levegő, gyógyító hatást gyakorol az emberi szervezetre, főként a különféle légúti és légzőszervi betegségekre, a bőr és izületi problémákra. A speciális mikroklímában jól gyógyíthatók a krónikus légzõszervi betegségek, hörghurut, nátha, torokgyulladás, arcüreggyulladás és az asztma. A már említett gyulladáscsökkentő hatása nem csak belsőleg, de külsőleg is, bizonyos bőrbetegségek kezelésére is eredményesen alkalmazható: pikkelysömör, ekcéma, allergiás bőrbetegségek.

Az ünnepek alatti-utáni időszakban sokan teszünk újévi fogadalmakat, ezek közül is talán a leggyakoribb a dohányzás abbahagyása. A leszokás azonban nem egyszerű, különösen a több éve, erősen dohányzó személyek számára nehéz egyik pillanatról a másikra letenni a cigarettát. A sikeres leszokás érdekében tanácsos szakorvos segítségét kérnünk, aki személyre szabott terápiával segítheti a füstmentes élet elérését.További egészséges ajándéktippek:

HarmoNet tipp: Csórók karácsonya >>

Bízunk benne, hogy írásunk mindazon hozzánk hasonlóan tanácstalan személy számára hasznosnak bizonyult, akik épp egy újabb turmixgép, vagy borotva megvásárlását tervezték. Az erre szánt összeget fordítsuk inkább egészségünk megőrzésére, a hosszabb, boldogabb élet elérésére.

Orvost Keresek >>

Szerkesztő: Fodor Kata

 
 
[ 1292 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x