Stroke: Előzd meg! - Sport és családi nap!
Címlap / Szépség-Egészség / Stroke: Előzd meg! - Sport és családi nap!

Stroke: Előzd meg! - Sport és családi nap!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A futóverseny és családi nap célja, hogy felhívja a figyelmet a stroke betegséggel kapcsolatos megelőzés lehetőségeire és fontosságára, valamint hangsúlyozza az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás jelentőségét, valamint ráirányítsák a figyelmet a betegség felismerésére és az ezzel kapcsolatos teendőkre. Az esemény ingyenes! 

 

Rendezvénynaptár
Immár második alkalommal ESzMEfuttatás névvel társadalmi célú Sport és Családi Napot szervez az ESzME (Egyesület a Stroke Megelőzéséért) 2010. május 9-én 10-15 óráig. A tavaly közel 2000 résztvevőt vonzó futóverseny és a rendezvény helyszíne a Csillebérc, Szabadidő- és Ifjúsági Központ (1121 Bp. Konkoly Thege Miklós u. 21. – a csillebérci táborban a sportpálya területén).A futóverseny és családi nap célja, hogy felhívja a figyelmet a stroke betegséggel kapcsolatos megelőzés lehetőségeire és fontosságára
, valamint hangsúlyozza az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás jelentőségét, valamint ráirányítsák a figyelmet a betegség felismerésére és az ezzel kapcsolatos teendőkre.  

A 11 órakor rajtoló nyílt futóversenyre egyaránt várják profik és amatőrök nevezését, akik az 5 és 10 kilométeres távok között választhatnak. Minden résztvevő megkapja az esemény pólóját, a legjobbakat pedig összesen 800.000 forint értékű díjak és értékes nyeremények várják. A futóprogram különlegessége a pályában lévő szintkülönbség – a „hegyi jelleg” –, valamint a kifejezetten családok és iskolás csoportok részére kialakított 1000 méteres táv.


A futóverseny mellett számos más sport, családi és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket. Az egészség jegyében számos hasznos témáról tájékozódhatnak, valamint egészségügyi szűrővizsgálatokon is részt vehetnek a látogatók. Mindezt a nagyszínpadon zajló szórakoztató műsorok, valamint gyermekprogramok, vetélkedők, versenyek egészítik majd ki.

A résztvevőket az ingyenes belépés mellett szintén térítés nélkül igénybe vehető parkolási, öltözési lehetőség várja majd a helyszínen.


Minden, a versennyel kapcsolatos információ, valamint futóversenyre történő nevezés részletei a www.eszmefuttatas.org weboldalon megtalálhatóak, a rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a helyszínen, az esemény napján!

További információk kérhetőek a versennyel és a rendezvénnyel kapcsolatban az eszmefuttatas@vmkomm.hu e-mail címen, vagy a (1) 270-2822 telefonszámon is.

 
 
[ 3977 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x