FITweek - Fitnesztermek Hete
Címlap / Szépség-Egészség / FITweek - Fitnesztermek Hete

FITweek - Fitnesztermek Hete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-23

Hozd csúcsformába magad nyárra a nyolcadik Coca-Cola Testébresztő FITweek változatos programjaival! Június 2. és 10. között egyetlen belépő áráért közel 150 helyszín kínálatát tesztelheted Budapesten és országszerte a nagyvárosokban, hogy megtaláld azt a mozgásformát, amit még a nyaralás alatt is szívesen végzel majd. 


Rendezvénynaptár
A rendezvény szervezői és Katus Attila, a Coca-Cola Testébresztő Program nagykövete arról is gondoskodnak, hogy az egészségmegőrzésre fordított idő remek hangulatban teljen. A jól bevált, színvonalas fitnesztermek programjai mellett jóga- és elektro fitnesz stúdiókszínesítik a kínálatot. Az új wellness helyszínek pedig feltöltődést nyújtanak két edzés között.

Használd ki Te is ezt a kilenc napot és csatlakozz a Testébresztő Program követőihez. Tedd hozzá a magad teljesítményét ahhoz a közel 3 millió résztvevőjéhez, akik az elmúlt 7 év során550 rendezvényen, 50 sportágban próbálták ki magukat. 270 000 óra aerobik, 2 900 000 km futás, 2 103 400 km kerékpározás – rajtad is múlik, hogy ezek a számok meglóduljanak! Moccanj Te is velünk, mert mozogni öröm!Coca-Cola Testébresztő FITweek
2012. június 2-10.
150 helyszín 1500 forintért

A fitnesztermeklistája és további részletek:
www.fitweek.hu
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3004 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x