Miben tipegsz idén ősszel?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Miben tipegsz idén ősszel?

Miben tipegsz idén ősszel?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

Magas sarok, platform talp és bokacipők, csizmák minden mennyiségben - a szezon legdivatosabb darabjai. Őszi cipők körképe. 


Rendezvénynaptár
Az idei ősz a nőies cipődivat kedvelőinek kedvez. Soha nem látott mennyiségben kaphatók a magas sarkú cipellők, csizmák és a kettő közötti átmenetet képviselő bokacipők. Régi-új trend a platform talp – aki szereti, örülni fog a megújult dizájnnak.

A balerina úgy látszik, örök darab, nem árt, ha van egy-két példány készleten – vagy akár még több... ?! A bebújós mokaszin idén már nem igazán menő, helyette, ha mindenképp antinőies fazonra vágysz, válassz fűzős, lapos talpú cipőt – egészen szépeket lehet találni.


Bokacipők és bokacsizmák – igazán nőies választás, akár bebújós, akár fűzős fazont választasz, szoknyához tökéletes, nadrághoz vadító!


Egy klasszikus fekete cipő mindig jól jön, de idén a legextrémebb színek is divatosak, úgy mint a mustársárga, a kivizöld vagy a púderrózsaszín. Az ívelt, lágy vonalvezetés és a helyes kis masnik a legdivatosabbak, de ne riadj vissza az extrémebb megoldásoktól sem!



Képek: Polyvore



 
 
[ 3720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x