Új trend ÉBRESZTŐ!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Új trend ÉBRESZTŐ!

Dr. Csábi Bettina

Új trend ÉBRESZTŐ!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-21

Előző cikkemben is cáfoltam már azt a sztereotípiát, hogy csakis a buta, kizárólag a külsejükkel törődő emberek sportolnak, és figyelnek oda megjelenésükre. Nos, itt a ráadás…már mindannyiszor statisztikákat hoztam arról, hogy a Bajnokok Programban több mint 90% felsőfokú végzettségű bajnok, jó részük doktori címmel, illetve bemutattam sikeres vállalkozókat, felsővezetőket a sztereotípiák megcáfolására.  


Rendezvénynaptár
Nos, íme, itt az új trend: „A vállalkozószektorban hosszú évtizedeken át elnézték a testi puhányságot. Az üzletembernek csak egy mentsége volt a rendszertelen étkezésre és alvásra, a túl sok munkaórára és a szinte semmi sportra, de az elég volt bármire: maga a vállalkozói életforma. Ennek azonban egyre inkább vége.” /Origo/

Vezető állásban dolgozol, úgy érzed, nem tudsz eljárni időhiány miatt edzeni? Nem bírsz ellenállni a stressz miatt a finomságoknak, az üzleti vacsorák miatt egyre nagyobb a pocakod, szűkebb az öltöny, a kosztüm? Ugyanakkor érzed, elvárás veled szemben az igényes külső? Akkor újra kell gondolnod néhány dolgot.

VITALITÁS NÖVELÉS

Az egészségtelen életmód nyomot hagy. „Gazdasági vezető vagyok egy Kft.-nél. Egész nap szinte ülök. Mióta Bettinához járok, azóta is minden egyéb programok az edzés napokhoz vannak igazítva. Első az edzés!” /Dági Erika/.

Azt tudod, hogy csak akkor bírod a munkát ilyen feszített tempóban tovább, ha növelsz az energiaszinteden. Ezt többféle módon is megteheted, és itt most nem a wellness hétvégét javaslom, ami a plusz 2 kg hízásról szól általában, hanem a mindennapokba beépíthető modulokat osztom meg veled. Én 2 munkát végzek párhuzamosan, jogtanácsos is vagyok, és az egészséges életmódot is népszerűsítem. Tudom, hogy mi az elvárásod. MINIMÁLIS IDŐRÁFORDÍTÁS-MAXIMÁLIS EREDMÉNY.

Kiemelten fontos, hogy sem az ételek elkészítése, sem az edzés ne igényeljen extra időráfordítást. Napi 25 perc edzés belefér? Erre senki nem mondhatja,, hogy sok idő. Ha nem tudod megoldani az edzőhöz járást, mert kiszámíthatatlan időben dolgozol, beiratkozhatsz terembe, ahol nem gond, ha hajnalban, vagy későn edzel. Amennyiben nincs időd ide-oda utazgatni, tudsz otthon is edzeni, vagy kimehetsz futni, biciklizni. Az online programok nem véletlenül egyre népszerűbbek. Megkapod a tervedet, végigedzed. Nincs plusz utazgatás.

Ha nem bírsz ellenállni a stressz miatt a finomságoknak? Nem is kell...csak olyan alapanyagokból kell válogatni, amikkel támogatod a szervezeted működését, nem ellen dolgozol. És persze el kell sajátítani alap szinten a tápanyagokat, és néhány alap dolgot, hogy üzleti vacsorán se legyél meglőve, hogy mihez nyúlhatsz.

„Fájt a csípőm, a térdem és a derekam. Igen nagy cég vezetőjeként nagyon sok a munkám. Én minden nap végét zárom az edzésekkel. Így kiürítem a fáradt agyamat, levezetem idegeskedésemet is egyben. Sokan mondják, hogy úgy 10 évet fiatalodtam. Így is érzem magam! Nagy cég vezetője: -20 kg” /Tóthné Horváth Eszter/”.

Tehát, ha maximálisan akarsz teljesíteni a munkádban, növelned kell az energiaszinteden.


BETEGSÉGEK 

Fazekas Tünde Lyme-kóros volt, állandó fájdalomcsillapítókon élt, a program segítségével ledobott sok kg-ot, és teljes értékű életet gyógyszerek nélkül. A programot sok orvos választja, mert a felhalmozott tudásuk alapján tudnak mérlegelni, mi az, ami működik, mi az, ami ideiglenesen esetleg igen, aztán helyrehozhatatlan károsodást okoz, és mi az, ami csupán hangzatos szlogen mindenféle szakmaiság nélkül. Vezető beosztású emberként ezt kell szem előtt tartanod. Nem pár napos fogyasztó programok, fogyasztó szalonok hozzák a végleges megoldást, hanem mindenképen olyan életmódváltásban kell gondolkodnod, amit tudsz követni, és csak magadra kényszeríted ideig-óráig.

Dr. Csamangó Katalin kiválóan összefoglalja a lényeget:. „Annak ellenére, hogy magam is orvos vagyok, csak nehezen döbbentem rá, hogy ezen felül az ún. inzulinrezisztenciában szenvedők táborába tartozhatom, ami a cukorbetegség előszobájának tekinthető. Hasi típusú elhízás, fáradékonyság, stb, mindenki bátran utána olvashat. A családomban a 2-es típusú diabetes halmozottan fordul elő, ez is egy intő jel.

Valahogy most másképp érzem a jelen életmódváltásommal kapcsolatban, amit egyben VÉGLEGESnek tekintek. Nem tehetek másként, ha felelősséggel gondolkodok.
Nagyon sokat jelent számomra ez az állandó támogatás, ( a programja egyéb számos erénye mellett) amit szinte kézzelfoghatóan érzek.”

SIKERES NŐKÉNT?

Neked topon kell lenni, legyél Te az igazi nagybetűs NŐ, és olyan bajnok attitűddel rendelkezz, hogy az egész világ a lábaid előtt heverjen!

Te hogyan növeled a vitalitásodat, energiaszintedet, hogyan tartod karban magad fizikailag és szellemileg? 
 
[ 7736 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x