Barlangterápiáról a háziorvossal
Címlap / Szépség-Egészség / Barlangterápiáról a háziorvossal

Barlangterápiáról a háziorvossal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Idestova három évtizede, légúti betegként - Békés megyéből - érkeztem a világörökség részét képező mesebeli tájra, Aggtelekre, s azóta egész életre szóló kötődéssel ragaszkodom a barlangokhoz és a település lakóihoz.  


Rendezvénynaptár
Idestova három évtizede, légúti betegként – Békés megyéből – érkeztem a világörökség részét képező mesebeli tájra, Aggtelekre, s azóta egész életre szóló kötődéssel ragaszkodom a barlangokhoz és a település lakóihoz.

Aggtelek – és az időszakosan orvoshiánnyal küzdő szomszédos települések – háziorvosa dr. Nagy József. Nyaranta, a „Titanus” pihenő-, alkotó- és kiállítóházban, segítségünkkel az érdeklődők egyszerre ismerhetik meg az agytréninget és a barlangi levegő gyógyhatását. A táborokat magam vezetem.

Néhány évvel ezelőtt – Nagy doktor készenléti szolgálatában bízva – kidolgoztam az agytréninges allergiamentesítő- módszeremet, mely nemcsak a légúti betegségekben szenvedőknek kínál jobbulást.

Hét évig éltem és dolgoztam Aggteleken. A rendszeres barlangi túrák panaszmentessé tettek. Miután feladataim túlnőtték a nemzeti park határait, elköltöztem. Hamarosan visszatértek a görcsös köhögések, kora tavasszal pedig a fulladások is. Annak érdekében, hogy panaszmentesen és gyógyszerek nélkül élhessek, májustól októberig, a barlangi levegőt terápiás célból „használva”, újra meg újra Aggteleken rendezkedtem be. Az agytréner készülék megismerésével, egyéni módszerem kidolgozása óta, új időszámítás kezdődött az életemben. Azóta nincs szükségem arra, hogy minden évben hónapokig a barlangok mellett éljek. Egy évtizede már, hogy egyszer sem tért vissza „betegségem”, állapotomat évente „emlékeztető nyaralással” tartom fenn.

Nagy doktor gyógyító szakértelme az Aggtelek és Jósvafő közötti gyógybarlangban, a fizetővendégként gyógyulókat is szolgálja. Sajnos, sok rászorulót kirekeszt a gyógyulásból, hogy a társadalombiztosítás néhány éve már nem téríti meg az ottani gyógybarlangi-kezelést. Pedig egyre nagyobb szükség lenne rá.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x