Hol tekerjünk?
Címlap / Szépség-Egészség / Hol tekerjünk?

Hol tekerjünk?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Mindenkinek eszébe jut az a kép, mikor egy szuper alakú leányzó teker egy aktuálisan reklámozott szoba biciklin, minden nehézség és megerőltetés nélkül tekeri és biztatja olvadásra nem létező zsírpárnáit.  

 

Mindenkinek eszébe jut az a kép, mikor egy szuper alakú leányzó teker egy aktuálisan reklámozott szoba biciklin, minden nehézség és megerőltetés nélkül tekeri és biztatja olvadásra nem létező zsírpárnáit. A férfiak egyik izmosabb tagja szintén ezt próbálja improvizálni számunkra. Győzködnek minket, hogy a felesleges kilóktól nagyon könnyedén meg lehet szabadulni.

A hétköznapokban ez egy kicsit más képet mutat. Viszont a kerékpározás nem csak a szobai, vagy edzőtermi, néha nagyon unalmas tekergetésében merül ki.

Ülünk a bringán és egyre azt mondjuk magunkban hogy milyen sportosak is vagyunk, le tekerjük a kilókat, melyek ránk lopakodtak a téli hónapok alatt. Beállítjuk a gépet 25-30-40 percre és lessük a kalóriaszámlálót.
Mindenünk a mozgás fórum

A kerékpározás ennél sokkal több és élményt adó mozgásforma. Ha beruházunk egy számunkra megfelelő kerékpárra és kimegyünk vele a szabadba kezdésként akár Városliget vagy a Margitsziget is jó gyakorlóterep. Viszont ha már gyakorlottabbak vagyunk Budapesttől pár kilométerre már nagyon szép tájakat lehet találni, ahol a levegő minősége jóval magasabb és jobb, mint az autókkal telített városunkban. Természetesen, ha nincs annyi időnk, hogy kitekerjünk a friss levegőre, akkor a városon belül is mozoghatunk egy kicsit. Ezzel megoldjuk a zsúfolt, és néha fárasztó közlekedés gondját is, legalább addig sem kell a villamoson zötykölődnünk. Csak biztonságosan tudjuk letenni, a kerékpárt, ha megérkezünk úti célunkhoz.

Többen jobban megy
Akármilyen furcsa és érdekes látvány, a tandem kerékpár szintén értékes tagja a biciklitársadalomnak. Érdekes megjelenésével nem csak a turisták, hanem a városlakók figyelmét is felkelti. Kétszemélyes, így jó lehetőség nyílik arra, hogy miközben az elől ülő teker, mi a hátsó ülésen nyugodtan lehet nézelődni.

Városi kaszkadőrök
A városban felnövő fiatalság kedvence a BMX. Ez a gyerekbiciklire emlékeztető szerkezet inkább a fiatalabbak kiváltsága, hiszen ebben a műfajban az olyan elemek dominálnak, amelyek nagyon látványosak, ám két keréken ritkán kivitelezhetők. Ha valaki mégis benevezne ebbe az izgalmas sportba, akkor legelőször is szüksége lesz egy BMX-re, majd pedig találnia kell olyan embereket, akik már valamennyire értenek a trükkökhöz. Ilyen emberek fellelhetők a Hősök terén, a Városligetben és még rengeteg izgalmas terepen. Megéri kutakodni!


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2070 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x