Ismét Allman Brothers muzsikától lesz hangos New York
Címlap / Sztárock / Ismét Allman Brothers muzsikától lesz hangos New York

Ismét Allman Brothers muzsikától lesz hangos New York

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Ez így van 1989-től kezdődően minden évben, ugyanis ez a banda márciusonként eddig vagy 200 bulit nyomott le a Cityben lévő Beacon Theatre-ben, ami példátlan a rockvilágban. 

 

Idén mindössze annyi változás lesz, hogy egyeztetési nehézségek miatt nem a Beaconban, hanem a 175. utcában lévő 3 200 férőhelyes United Palace Theatre-ben tartják a nyolc koncertet március 11-20. között.


A zenekar felállása 2001 óta változatlan: Gregg Allman (billentyűk-ének), Butch Trucks, Jaimoe, Marc Quinones (dobosok), Warren Haynes és Derek Truck gitárosok valamint Oteil Burbridge basszeros.


Most valószínűleg nem lesz olyan gazdag a sztárvendégek névsora, mint tavaly a zenekar 40. születésnapját ünneplő 15 (!) koncerten, amelyen egyúttal a világ egyik legjobb gitárosára a néhai Duane Allmanra is emlékeztek. Eric Clapton akkor két este játszott, de ott volt Bob Weir és Phil Lesh a Grateful Dead alapító tagja, Billy Gibbons a ZZ Top-ból, Phish és a Widespread Panic zenészei, Bruce Hornsby, Sheryl Crow, Boz Scaggs, Buddy Guy, Robert Randolph, Levon Helm, Johnny Winter, Susan Tedeschi, Chuck Leavell, a the Asbury Jukes fúvós szekciója, Kid Rock és a színész Bruce Willis.

Ami az Allman Brothers Band idei programjait illeti, az már biztos, hogy pályafutásuk során ötödször szerepelnek a Wanee fesztiválon, április 16-17-én, valamint ott lesznek egy héttel később a New Orleans Jazz and Heritage Fesztiválon is.
 
 
[ 1115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x