Nagyon pezseg Joe Bonamassa
Címlap / Sztárock / Nagyon pezseg Joe Bonamassa

Nagyon pezseg Joe Bonamassa

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Néhány napja arról számoltunk be, hogy a világhírű blues-rock gitáros Black Country néven új szupergroupot alakított, a legfrissebb hír szerint viszont még a régi társaival ad ki márciusban egy vadonatúj stúdiólemezt Black Rock címmel. 

 

Úgy látszik a „fekete” bűvöletében él jelenleg Joe! A stúdiólemez címét egyébként a görögországi Santoriniben lévő Black Rock stúdió neve adta, ahol a felvételek készültek. A 13 dal közül korábban egyet szivárogtattak ki, amelyet Bonamassa B.B. King társaságában rögzített Night Life címmel. Érdekes, hogy az öt saját szerzemény mellett: When The Fire Hits The Sea, Quarryman’s Lament, Wandering Earth, Athens To Athens és Blue and Evil a többi, mind feldolgozás, tele meglepetésekkel.


Ki gondolta volna, hogy egy lemezen hallhatjuk majd a Jeff Beck Grouptól ismert Spanish Boots című számot, Leonard Cohen poétikus Bird On A Wire című dalával? A többi kompozíció "bonamassás" értelmezése is sokak kíváncsiságát felkeltheti:
 
Otis Rush: Three Times A Fool
Bobby Parker: Steal Your Heart Away
Blind Boy Fuller: baby , You Gotta Change Your Mind
John Hiatt: I Know A Place
James Clark: Look Over Yonders Wall

A gitáros szerint kicsit rockosra sikerült a lemez, hasonlóan az első albumához. A munkánál külön kiemelte Kevin Shirley producer szerepét (Led Zeppelin, Iron Maiden, Black Crowes).


Shirley (képünk baloldalán) lesz a producere a Black Country szupergroupnak is, amelyről annyi az újabb infó, hogy Jason Bonham dobos és Glenn Hughes basszusgitáros-énekes mellett megnevezték a billentyűst is Derek Sherinian személyében. Ő korábban a Dream Theater, Billy Idol, a Kiss és Alice Cooper lemezeinél segédkezett. Jó kezekben lesz nála a Hammond – mondja róla a producer. Elárulta még azt is, hogy már hat dallal készen vannak. A következő session - szerinte - márciusban lesz és április elejére már be is fejezhetik a felvételeket. Itt csak az a bökkenő, hogy ezekben a hónapokban Joe Bonamassa szinte minden nap koncertezik valahol Amerikában, áprilisban pedig Ausztráliában is. De ez legyen a producer problémája! 
 
[ 2193 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x