Az Iron Maiden előtt a Dream Theater nyomja
Címlap / Sztárock / Az Iron Maiden előtt a Dream Theater nyomja

Az Iron Maiden előtt a Dream Theater nyomja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Hihetetlen párosítás, mégis igaz! A júniusban, Dallasban kezdődő amerikai turnéjukon a metál ikonja előtt a New York-i progresszív metál királya muzsikál 22 nagyvárosban. 

 

Az Iron Maiden az idén megjelenő The Final Frontier című, immár 15 stúdióalbumának dalaiból is játszik néhányat a jól ismert számaik mellett, de a setlist még nem ismert. Úgy hírlik azonban, hogy a műsor szinte a keresztmetszetét adja majd a banda eddigi pályafutásának. A lemez címéből sok rajongó arra következtet, hogy talán ez lesz az utolsó Maiden-album, de ezt szerencsére még senki nem erősítette meg a banda környezetéből.

Az új korong dalait a Bahama-szigeteken vették fel Kevin Shirley producer irányításával. Ezt megelőzően 2006-ban jelent meg a legutóbbi CD-jük (A Matter of Life and Death), amely a Billboard 200-as listáján a 9. volt.

Bruce Dickinson a turné előkészületéről elmondta, hogy a designe már kész van a Final Frontier színpadképéhez, nagyon spéci lesz, egy vadonatúj Eddie-vel is kedveskednek a rajongóknak, nem beszélve a fényekről…

Tavaly a zenekar az Iron Maiden: Flight 666 című dokumentumfilmjével a 2008-as Somewhere Back in Time World turnéjának koncertjeiből nyújtott át a nézőknek felejthetetlen perceket. Ez olyan emlékezetesre sikerült, hogy az SXSW Film Fesztiválon ez a munka elnyerte a 24 Beats Per Second nevű díjat, mint az év legjobb zenés dokumentumfilmje.

Azért idén az öreg kontinens sem marad Iron Maiden-koncertek nélkül, ott lesznek a fiúk az angliai Knebworth Parkban rendezendő Sonisphere fesztiválon július végén, majd augusztusban Németországban és Skandináviában lépnek színpadra. 
 
[ 1580 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x