Újra áll a rock Alternatív hídja
Címlap / Sztárock / Újra áll a rock Alternatív hídja

Újra áll a rock Alternatív hídja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Most akkor Creed vagy Alter Bridge? A hírek szerint Mark Tremonti és társai a tavaly újraélesztett Creed zenekart és Scott Stapp-et félretéve(?) nemrég stúdióba vonultak Myles Kennedy énekessel és felvették az Alter Bridge 3. albumát. 

 

Az együttes honlapján a fiúk örömmel újságolták, hogy egy csodálatos zenei utazáson vannak túl, és nagyon dinamikus zenei anyagot sikerült összehozniuk. Április közepén New Yorkban keverik majd a dalokat, és ezt követően döntik el, hogy a 17 közül, mely dalok kerülnek fel a korongra, ami várhatóan szeptemberben kerül a boltokba. Októberben európai turnét terveznek, az első bulikat Angliában nyomják le.


Amerika egyik legjobb rockénekese, Myles Kennedy mostanában nagyon elfoglalt – már hosszabb ideje dolgozik a szólólemezén – valamint ő is szerepel a napokban megjelenő Slash szólóalbumon, amelyen a Starlight című dalt énekli. Arról is beszámoltam néhány hete, hogy Slash-nek annyira megtetszett Kennedy hangja, hogy őt választotta turnébandája énekesének. A koncerteken lehetősége lesz az új Alter Bridge-dalok, valamint a szólókorongjára készülők közül is előadnia valamit. Persze néhány veretes GNR-opusszal is készülhet a bulikra, mert azokat is elvárja a nép Slash-től. 
 
[ 1503 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x