Ringo és Paul újra együtt bringázott
Címlap / Sztárock / Ringo és Paul újra együtt bringázott

Ringo és Paul újra együtt bringázott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-03-29

A közös muzsikálást ehhez hasonlította Ringo, amikor egykori társa a Beatles-ből átruccant hozzá Los Angeles-i házába tavaly a Grammy-díjkiosztó idején. Remek zenész, éppen úgy, mint én - dicsérte Maccát és persze saját magát is a 69 éves dobos. 

 

Paul közreműködésével két dalt (Peace Dream és Walk With You) említett Ringo a napokban rendezett sajtókonferencián, amelyet hallhatunk majd a dobos még idén megjelenő Y Not című albumán. Ugyan hosszú évek óta nem játszottak együtt, de azért ennél gyakrabban összefutnak. A sajtó lelkesedését – a tovább közös munkáikat illetően – Starr hamar lehűtötte, mondván külön-külön járják a világot a saját bandáikkal, így nincsenek közös terveik.


Szóba került a The Fab Four mind a négy szereplése Amerika egykor legnézettebbnek számító show-jában Ed Sullivan-nél, amelyet szeptember 7-én jelentetnek meg. Reméli, hogy küldenek majd neki belőle egy kópiát, annál is inkább, mert kíváncsi azokra a dalokra, amelyeket - a hírek szerint - ebből az időszakból bányásztak elő, és eddig még nem adták ki őket.

Visszatérve az Y Not című albumra, ennek a produceri munkáját is Ringo végzi, sógorának Joe Walsh-nak a társaságában, aki, mint köztudott az Eagles oszlopos tagja. Még megemlített néhány közreműködőt: Ben Harper, Van Dyke Parks, Glenn Ballard, Dave Stewart, aki elhozta a stúdióba felfedezettjét, a kanadai Cindy Gomez énekesnőt is. A lemez meglepetése lehet a Who’s Your Daddy című duett, amelyben Ringo partnere Joss Stone a káprázatos tehetségű brit soulénekesnő.    

Bemutatta a médiának a legújabb All Star Band-jét is, amely már a 11. változat! A most indult turnéjukon 31 észak-amerikai városban láthatják a zenekart. Július 7-én a New York-i Radio City Music Hallban lépnek színpadra, éppen a 70. születésnapján. Bár elmondása szerint, ő nem foglalkozik az évek számával, - úgy érzi magát, mintha 24 lenne - de az ünneplés elől nem tud kitérni. B.B. Kinget, a hősét említette, aki még mindig színpadon van (szeptemberben lesz 85 éves), igaz már ülve játszik, de ezt teszi ő is már régóta! Amíg a dobverőket kézbe tudja venni, addig eszébe sincs nyugdíjba vonulni – nyugtatott meg mindenkit Ringo Starr. 
 
[ 1227 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x