Az Apocalyptica zenészei meztelenek voltak a stúdióban
hirdetés
Címlap / Sztárock / Az Apocalyptica zenészei meztelenek voltak a stúdióban

Az Apocalyptica zenészei meztelenek voltak a stúdióban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-07

A világhírű finn csellós rockerek a Beautiful című daluk felvételénél valóban meztelenek voltak, mint azt Paavo Lotjonen az egyik csellósuk megerősítette. "Jó móka volt, de mi finnek vagyunk és ez nálunk más dolog, mint az amerikaiaknál, akik lehet, hogy nehezen értik ezt a viccet" - adott egy kis kulturális magyarázatot Paavo. 


Rendezvénynaptár
Az új albumuk, a 7th Symphony - amelynek dalait (a többit persze felöltözve) az egyik Los Angeles-i stúdióban vették fel – augusztus 23-án jelenik meg Európában, majd egy nappal később a tengerentúlon. Talán ez lesz az első korongjuk, amely komolyabb kereskedelmi sikert hozhat számukra Amerikában. A 2007-es World Collide volt az első olyan munkájuk, amit jegyeztek a Billboard 200-as listáján, annak is az 59. helyén. Erről az I Don’t Care című daluk rockslágernek számított. Ezt a Three Days Grace banda frontembere Adam Gontier énekelte és a 2. helyre vitte a rocklistán.


Visszatérve a mostani, immár 7. stúdiólemezükhöz Lotjonen arról is beszélt, hogy ezekkel a dalokkal az a céljuk, hogy újabb rajongókat szerezzenek ennek a muzsikának. Arról korábban már beszámoltam, hogy az End of Me című szám előadásához megnyerték Gavin Rossdale-t, az újra csatasorba álló Bush zenekar kiváló énekesét, ezt már játsszák a rockrádiók és augusztus 6-án kiadják kislemezen is Németországban. Leforgattak egy videoklipet is a Broken Pieces című dalból, a Flyleaf-ből ismert Lacey Sturm énekesnővel. A Not Strong Enough című dalt pedig Brent Smith (Shinedown) előadásában hallhatjuk. Dave Lombardo, a Slayer dobosa pedig 2010 című dalban játszik.


Az Apoclyptica, a maga egyedülálló cselló-metáljával jelenleg is turnézik, július 29-én Luzernben lépnek színpadra és szerepelnek több fesztiválon is, majd az év hátralévő részében Európa és Amerika között ingáznak.

A tervezett tracklista:

1.    "At the Gates of Manala"
2.    "End of Me" (Gavin Rossdale of Bush)
3.    "Not Strong Enough" (Brent Smith of Shinedown)
4.    "2010" (Dave Lombardo)
5.    "Through Paris in A Sportscar"
6.    "Beautiful"
7.    "Broken Pieces" (Lacey Sturm of Flyleaf)
8.    "On the Rooftop With Quasimodo"
9.    "Bring Them to Light" (Joe Duplantier of Gojira)
10.    "Sacra"
11.    "Rage of Poseidon"
12.    "The Shadow of Venus"

 
 
[ 4408 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x