A Led Zeppelin újra felszáll?
Címlap / Sztárock / A Led Zeppelin újra felszáll?

A Led Zeppelin újra felszáll?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha Bonzo fián múlik, akkor legalább még egyszer biztosan, hiszen az édesapjára emlékező Jason Bonham’s Led Zeppelin Experience turné őszre tervezett 30 koncertjének mindegyikére meghívja majd apja zenésztársait, így nem lenne akadálya egy Zep reunionnak. 

Jason Bonham-nek csodálatos emlékei vannak a londoni O2 arénában három évvel ezelőtt megrendezett Led Zeppelin koncertről, így érthető, ha mindent megpróbál, hogy rávegye a Page, Plant, Jones hármast legalább egy közös muzsikálásra. Minden rockrajongó tudja, hogy ebben a társaságban Plant a „leggyengébb láncszem”, aki legutóbb arról beszélt, hogy szinte alkoholmámorba menekült a 2007-es buli után, annyira „elgyávult” a Zep folytatásának a gondolatától.


Ami pedig Jason terveit illeti, különleges koncertekkel készül a 30 évvel ezelőtt alkoholmérgezésben 32 évesen elhunyt édesapjára, John Bonzo Bonham-re emlékezve. Multimedia show keretében, narrátorral, bejátszásokkal színesítik a koncertet, amelyen Jasonnak még öt zenésztársa lesz. Természetesen a dalok között a kiváló dobos elmond majd személyes emlékeket is a Led Zeppelin zenészeiről és az apjáról, igaz,  mindössze 14 éves volt a tragédia idején. A turné társproducere az Annerin Productions, amelynek terveiben szerepel egy Beatles tribute show Rain címmel és a The Pink Floyd Experience is.


Az októberi, észak-amerikai Jason Bonham’s Led Zeppelin Experience turné helyszínei és a zenészcsapat tagjainak neve még nem ismert, arról pedig egyelőre csak álmodozhatunk, hogy melyik koncerten áll majd össze a Led Zeppelin, ha egyáltalán…


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1984 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x