A supergroup tomboló sikerű bemutatkozása
Címlap / Sztárock / A supergroup tomboló sikerű bemutatkozása

A supergroup tomboló sikerű bemutatkozása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

A Joe Bonamassa és Glenn Hughes vezette Black Country Communion banda ígéretéhez híven hazai pályán, a wolverhamptoni Civic Hallban adott először komplett bemutatkozó koncertet szerdán este. 

 

A háromezres közönség előzenekarként a blues-rock ifjú angol „hercegnőjének” Joanne Shaw Taylornak a gitárjátékát élvezhette, valamint a Virgil and the Accelerators produkcióját.


A Black Country Communion bemutatkozó lemezének dalai mellett a 90 perces műsorában néhány meglepetéssel is szolgált, előadták Bonamassa: The Ballad Of John Henry, a Deep Purple: Burn és a Led Zeppelin: No Quarter című számát.


A „Rock hangja”, Glenn Hughes a Medusa című régi dalának – amelyet még a 70-es években a Trapeze bandájával játszott – felkonfjában John Bonhamra emlékezett, akit minden idők legjobb dobosának nevezett. Elmondta, hogy volt szerencséje Bonzoval előadni ezt a számot, most pedig nagy örömére a fiával Jasonnal is. A közönség óriási ovációval fogadta az iparvidék Dudley városkájában született Bonhamnak a bemutatását, de kijutott az ünneplésből a két amerikainak, Bonamassának és Derek Sherinian-nak is. Az est folyamán a billentyűs óriási szólót játszott a Too Late For the Sun című kompozícióban.

A banda még egy koncertet ad Londonban, aztán stúdióba vonul, hogy január elején felvegye második albumát. 
 
[ 1505 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x