A rockzene óriásai a londoni High Voltage Fesztiválon
Címlap / Sztárock / A rockzene óriásai a londoni High Voltage Fesztiválon

A rockzene óriásai a londoni High Voltage Fesztiválon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Az eddigi névsort látva - Dream Theater, Judas Priest, Jethro Tull, Michael Schenker Group, Black Country Communion… - biztos, hogy július 23-24-én a műfaj rajongói remekül érzik majd magukat a londoni Victoria Parkban megrendezésre kerülő fesztiválon. 

 

Emlékeztetőül: a rendezők tavaly is kitettek magukért, hiszen a Heaven and Hell megható Ronnie James Dio emlékkoncertjén kívül, olyan világsztárok léptek itt színpadra, mint Gary Moore, a Foreigner, a Saxon, az Asia, az Emerson, Lake & Palmer, Joe Bonamassa, a Uriah Heep…

Még nem teljes a mostani névsor, de úgy tűnik, hogy az idei felhozatal sem marad el a 2010-es kínálattól.


A Classic Rock színpadon a Judas Priest rajongói valószínűleg kedvenc bandájuk utolsó fellépését láthatják majd, ugyanis a hírek szerint abbahagyják a fiúk. Bizonyára sokan lesznek kíváncsiak a Dream Theater műsorára is az új dobossal, de a legnagyobb várakozás a Black Country Communion koncertjét előzi meg. A Glenn Hughes, Joe Bonamassa, Jason Bonham és Derek Sherinian alkotta supergroup ezen a bulin biztosan sok dalt eljátszik majd a most készülő második lemezéről is.


A „Prog stage”-en, a progresszív rockzene legendás bandája a Jethro Tull eddig a legnagyobb név, a hírek szerint idén ez lesz az egyetlen koncertjük Angliában. Az ínyencek bizonyára nagyra értékelik a Spock’s Beard, a Caravan a Mostly Autumn, a Pallas és a The Enid szereplését is.

Természetesen a fellépő művészek, zenekarok névsora még korántsem teljes, oly annyira, hogy a Metal Hammer színpadon szereplők közül még senkit sem neveztek meg. Nyugi metalrajongók, nem maradtok nektek való muzsika nélkül!  Amint bejelentik az új és még újabb „versenyzőket” azonnal hírül adjuk. 
 
[ 1641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x