Az Allman Brothers Band Grammy-életműdíjas lesz
Címlap / Sztárock / Az Allman Brothers Band Grammy-életműdíjas lesz

Az Allman Brothers Band Grammy-életműdíjas lesz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

A jövő évi Grammy-díjkiosztó megrendezése előtti napon, február 11-én kerül sor az életműdíjak átadására, amikor minden idők egyik legjobb amerikai csapata, az Allman Brothers Band is ebben az elismerésben részesül. 

 

Külön pikantériája az idei Grammy-díjkiosztónak, - mint arról korábban beszámoltam – hogy a zenekar tagjai közül Greg Allman, Warren Haynes és Derek Trucks szólómunkáikkal is versenyben van a blues kategória arany gramofonjáért.


Visszatérve az életműdíjasokra, itt  szerepel még: Glen Campbell, Antonio Carlos Jobim, George Jones, the Memphis Horns, Diana Ross és Gil Scott-Heron.


A Trustees Award-ot (a hanglemezipar nem előadói kategóriája) Dave Bartholomew, Steve Jobs és Rudy Van Gelder érdemelte ki, míg az úgynevezett technikai Grammyt Celemony és Roger Nichols kapja majd.


A southern rock legnagyobb becsben tartott csapatáról, az Allman Brothers Band pályafutásáról a Rockháló kapcsolódó cikkeiben bőven olvashattok. Itt most csak annyit jegyeznék meg, hogy 1995-ben Grammyt nyertek a legjobb instrumentális rock kategóriában a Jessica című szépséges felvételért. Ugyanabban az évben pedig tagjai lettek a Rock and Roll Hall of Fame-nek is. 40 évvel ezelőtti az At Fillmore East című koncertalbumuk, amely a műfaj etalonjának számít. 
 
[ 1291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x