A munkamániás Henrik Freischlader Budapestre készül
Címlap / Sztárock / A munkamániás Henrik Freischlader Budapestre készül

A munkamániás Henrik Freischlader Budapestre készül

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-12

Annak a néhány száz szerencsésnek nem kell ecsetelnem a blues-rock gitáros képességeit, akik ott voltak tavasszal a Gary Moore emlékkoncerten. A hírek szerint október 17-én Budapesten lép színpadra, amit a műfaj kedvelői csak orvosi igazolással hagyhatnak ki!  

 

Amíg Joe Bonamassa jól megérdemelt pihenőjét tölti, barátja és pályatársa, az egész véletlenül szintén munkamániás Henrik Freischlader veszi át a stafétabotot. A német gitáros immár ötödik szólólemezét készül megjelentetni szeptember 7-én, amelyre ezúttal 10 saját szerzeményt helyezett el.


Az "élő stúdiófelvételeket" tartalmazó "House In The Woods" címet viselő koronggal egy időben megjelenik végre Henrik első (rögtön dupla) DVD kiadványa is, ami a nagy sikerű "Still Frame Replay" turné egyik (pontosabban 47.) állomásán rögzítettek tavaly, továbbá egy bő félórás turnéfilmet is láthatunk.


Az immár 55 állomást számláló lemezbemutató turnéjának egyik állomása október 17-én tehát Budapest lesz, ahol saját zenekarával ad koncertet, „minden elfogultság nélkül” ez az ősz egyik legütősebb blues-rock koncertjének ígérkezik!


Freischlader rohamosan növekvő rajongótábora mellett, az utóbbi években olyan legendák elismerését gyűjtötte be, mint B.B. King, Gary Moore és Peter Green, de a korábban már említett Joe Bonamassa sem véletlenül turnézott együtt vele illetve vendégeskedett tavalyi albumán.


Néhány héttel ezelőtt jelent meg A jövő gitáros istenei című könyv, amelynek a címlapján is ő szerepel. Henrik eddigi életútja is ott van 33 zseniális gitáros portréja között. A könyv elérhető és megrendelhető itt !  Ebben a cikkben és a könyvben is Császár Márta (Kifra) fotói szerepelnek.

Henrik budapesti fellépésével illetve új kiadványaival kapcsolatos híreket, fejleményeket az alábbi oldalon követhetitek nyomon:

www.garymoorefc.com/hu/henrik_freischlader_budapesten 
 
[ 1938 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x