A gyógytornász válaszol
Címlap / Kütyü és tudomány / A gyógytornász válaszol

A gyógytornász válaszol

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Ingyenes lakossági nyílt nap a csontok és a mozgásrendszer kérdéseiről. Bemutatják a mozgás gyógyító erejét, és a gyógyulásban, rehabilitációban betöltött szerepét.  

Lakossági nyílt nap segítségével mutatják be a mozgás gyógyító erejét, és a gyógyulásban, rehabilitációban betöltött szerepét. Az ingyenes rendezvényen előadások, tanácsadás, számtalan tornabemutató és a gyakorlatban is kipróbálható eszközök várják a látogatókat.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fizioterápiás-Gyógytornász Tagozata a Magyar Gyógytornászok Társaságának szakmai támogatásával lakossági nyílt napot tart a fizioterápia bemutatására. Az „Ön kérdez – A gyógytornász válaszol” címet viselő rendezvényre 2006. november 11-én (szombaton), 9-19 óráig, a Gizella Házban (XIV. ker. Gizella utca 51-57., 2  percre a Hungária krt., Thököly út kereszteződéstől) kerül sor.

A rendezvényen a fizioterápia területén dolgozó szakemberek, gyógytornászok, fizioterápiás asszisztensek, masszőrök előadások, tornabemutatók és beszélgetések során mutatják be, milyen széles körben képes gyógyítani a mozgás.
Az érdeklődők összesen 15 szakterületről kaphatnak felvilágosítást. Az egyes részterületeket negyedórás ismeretterjesztő előadások mutatják be, de a személyes beszélgetések során, a kérdéseikre is válaszokat kaphatnak az érdeklődők.
Gyakorlatban mutatják be a különböző problémákkal küzdők számára megfelelő tornákat, illetve azt is, hogy milyen kezeléseket kaphatnak országszerte. Bárki megismerheti a gyógytornában és fizikoterápiában használt eszközöket, gépeket, és filmen mutatják be, hogyan lehet a munkahelyen, az iskolában lazító tornát végezni. Az érdeklődők kipróbálhatják a masszázs nyújtotta felfrissítő érzést, és mindezek mellé dietetikusok adnak táplálkozással kapcsolatos tanácsokat. 

A szakmai programokon túl az érdeklődők közvetlenül tehetnek fel kérdéseket a témakörhöz szervesen kapcsolódó cégek képviselőinek.

Részletes programok:

Előadások
10: 00 csontritkulás
11: 00 intimtorna, terhestorna
12: 00 kisiskolások gerincvédelme
13: 00 csont-, izom-, idegsérülések
14: 00 daganatos betegségek
15: 00 veleszületett agykárosodások
16: 00 agyvérzés után
17: 00 fizikális energiákról dióhéjban
18: 00 reumatológia, izületvédelem

Tornabemutatók
10: 30 szív- és érbetegségek tornája
11: 30 torna fitballal
12: 30 légzőtorna
13: 30 idősebbek is elkezdhetik
14: 30 edzés csontritkulással
15: 30 gyógyulás törések után
16: 30 cukorbetegen is fitten
17: 30 rekreáció

A rendezvényen a részvétel ingyenes, a szervezők szeretettel várnak mindenkit!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1936 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x