HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-19
Címlap / Kütyü és tudomány / Aranyban mérhető a jó levegő? - Az aranyozott ablakok titka!

Aranyban mérhető a jó levegő? - Az aranyozott ablakok titka!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-19

Úgy tűnik, igen! Ezt állítja a Quuensland Tudományegyetem tudósa Zhu Huai Yong. A kutató a nanorészecskékkel kapcsolatban tett áttörő felfedezést, amely a levegő tisztításának alapja lehet. Hogyan és hol sikerült ez neki? Az aranyozott ablakok titka! 

 

Zhu Huai Yong a régi aranyozott templomüvegekkel kapcsolatban tette meg felfedezését. Az egykori óriási építmények amelyek ma építészeti remekek és sok közülük még mindig a vallás központjai vagy fő zarándokhelyei, legnagyobb része aranyozott díszítésű ablaküveggel készült. Természetesen az aranyozottság alatt valós aranytartalmat kell érteni, korábban ugyanis nem csak hogy nem volt cél, nem is tudtak arany színű mű csilllámokat előállítani. Az aranyozott ablaküvegek egy különös sajátossága, hogy a napfényben óriásira növesztik mágneses terüket, a benne lévő nanorészecskék pedig megtisztítják a levegőt.

A folyamat eredetileg költséges, de a nanorészecskék előállítása - arany nélkül - ma a technológiák fejlődésével külön sem lehetetlen elképzelés. Így könnyedén, és olcsóbban is elérhető lenne egy modern levegőtisztítási eljárás. Az eljárás mellékterméke egyébként széndioxid, azonban igen csekély mennyiségű, amelyet az épületek köré ültetett dús növényzettel orvosolni is lehetne.

Medipress >>

 
 
[ 829 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x