HospInvest az egri kórházban - perelik az egri "gyógyvár"...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / HospInvest az egri kórházban - perelik az egri "gyógyvár" védőket

HospInvest az egri kórházban - perelik az egri "gyógyvár" védőket

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

November elsejétől átveheti a HospInvest az egri Markhot Ferenc kórház üzemeltetését, miután szerdán megkötötte a szerződést az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral. Kollányi Gábor, a HospInvest elnöke elmondta: feljelentést tettek a kórházvédők ellen, mert korábban megpróbálták ellehetetleníteni őket. 

Délután egy órakor kötötte meg a szerződést az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a HospInvesttel. A cég azt ígéri, november elsejétől teljes körű ellátást biztosít Heves megyében a betegeknek.

A HospInvest elnöke az MR1-Kossuth Rádiónak ugyanakkor azt mondta, feljelentést tettek a kórházvédők ellen, mert korábban megpróbálták ellehetetleníteni őket. Kollányi Gábor hozzátette: november elsejétől újabb szabotázs akcióktól tartanak. Mára nyilvánvalóvá vált, hogy ez a szervezet bűncselekményeket követett el az ellátás megakadályozása érdekében, és további akadályoztatásra kell számítsunk. November elsején meg fogjuk tenni a szükséges biztonsági intézkedéseket - közölte. Nem embereket jelentettünk föl, hanem bűncselekményeket jelentettünk be a rendőrségen. Például okirat-hamisítást, illetve amin dolgoznak még az ügyvéd kollégák, az az ellátás akadályoztatása.

Medipress 
 
[ 1222 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x