David Beckham egy szál alsóban került az utcára
Címlap / Showbiznisz / David Beckham egy szál alsóban került az utcára

David Beckham egy szál alsóban került az utcára

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A szexi Armani alsóban feszítő David Beckham utcára került. Így már mindenki szemrevételezheti paramétereit. 

 

Rendezvénynaptár

Az első számú futball híresség Milánó utcáin is megcsodálható igen csak erotikus fehér Armani tervezte alsójában, pont a Férfi Divathéttel egyidőben.

Beckhamet 310 négyzetméteres poszteren tekinthetik meg a kíváncsiskodók, s nem csak Milánóban, hiszen pár héten belül szerte a világon ránk fog mosolyogni az isteni David.

Davidet egyébként valódi szexikonnak minősítette Armani mester, hiszen a sztár szerinte a modern férfiasság megtestesítője, az igazi sport hős, férj és apa egy személyben, ami nem rossz belépő a divatvilágba.

A fehér sportalsó azonban sokakban váltott ki élcelődést. Voltak, akik hangot is adtak kétkedésüknek, miszerint, túlzottan nagy benne Beckham férfiassága, ám Victoria, az ex-Spice Girls, rögvest férje védelmére sietett, s megnyugtatta a kétkedőket.
S mit mond a HarmoNet az ilyesfajta alsót viselő pasikról? Szerintünk ők bizony a szégyenlős és visszafogott férfiak táborába tartoznak, akik nem szeretik a túlzott alsó-szabadságot, viszont biztonságot ad nekik a tudat, hogy minden a helyén van. A nők azonban hajlamosak kisöcsikeként közelíteni, ha a pasin ilyen nacit pillantanak meg.
-kv-

 


 
 
[ 704 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x