Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan...
Címlap / Showbiznisz / Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan

Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplők forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is érkezik, de egyikük már ismerős lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó. 

 

Rendezvénynaptár
A bűvész nagyon örül fia sikerének, azonban mégis fenntartásokkal fogadta a hírt: nem biztos benne, hogy itt kell kezdeni egy szakmát.

A Jóban Rosszban új sztárja, Gábor nem a lépcsőfokok elejéről indult el felfelé, talán ezért aggódik egy kicsit a méltán híres anyuka. "Ő a maga útját járja. Azért örülök neki, mert Ő kicsi kora óta színésznek készült, de nem vagyok benne biztos, hogy itt kell kezdeni egy szakmát" - meséli a tabutv.hu riporterének Ungár Anikó, aki szerint a fia tudja, hogy mit akar.

"Úgy gondolom, hogy ez már a lépcsőfokok közepén van és nem biztos hogy jó, hogy nem elölről indul a Gábor. Őt kiválasztották, nyilván úgy gondolják, hogy Ő erre alkalmas, Ő pedig az élet iskoláját járja és nagyon jól érzi magát ebben a társaságban" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában a bűvész, aki nem félti a fiát az ismertségtől. 
 
[ 2980 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x