Benkő Dániel karácsonya
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel karácsonya

Benkő Dániel karácsonya

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-12

Amikor Benkő Dániel és újdonsült felesége, Andi együtt vannak, nekik minden pillanat karácsony. Annak ellenére hogy láthatóan izzik körülöttük a levegő, semmilyen ajándékkal nem készültek egymásnak, hiszen saját bevallásuk szerint ők maguk is azok. Benkő egyébként minden évben hagyományosan egy napot gyerekével, Dalmával tölt, és ez idén is így lesz majd. 

 

Benkő Dániel nyakig benne van a karácsonyban. "Nevezzük a karácsonyt magát egy ünnepnek, de ha minden nap ünnep tudna lenni, az lenne a legjobb. Legyen a hétfő is karácsony, a szerda is, a péntek és a szombat is!" - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő Dániel, aki a beszélgetés alatt is folyamatosan újdonsült felesége kezét fogta.

"Lányommal, Dalmával is szoktam találkozni a karácsony egyik napján, most még nem beszéltük meg, hogy mikor. Vele minden évben össze szoktam találkozni" - mondta el a Tabu Tv videójában Benkő, aki nem mindig vélekedett így az ünnepről.

A néha pucérkodó lantművész elárulta, hogy gyerekkorában egy tűzzel teli, idegbajos ünnep volt a karácsony. "Nálunk teljesen másképp volt. A gyermekkori karácsonyaim sokkal szebbek voltak, mint most. Már nem olyan meghitt az egész, mint valamikor volt" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő újdonsült párja, Andi.
 
 
[ 3025 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x