Dukai Regina bizsukat kér karácsonyra
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina bizsukat kér karácsonyra

Dukai Regina bizsukat kér karácsonyra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kis csajos összefoglalót mutatunk Dukai Regina karácsonyáról, bizsuiról és a letört cipősarkak krimibe illő történetéről. 

Már csak pár nap van karácsonyig, úgyhogy Dukai Regina sem volt hajlandó másról beszélni nekünk, mint az ünnepekről.

"A hideget nem bírom. Tavaly egyébként pólóban és kiskabátban mászkáltam mindenhová, de most bármit veszek magamra, fázom, viszont legalább kezdek ráhangolódni az ünnepekre. Ma elkezdtem díszíteni a karácsonyfámat és pórul jártam, mert ugye az első lépés az, hogy szépen rárakom a fára az égőket, de amikor bekapcsoltam, akkor nem égett... Van hozzá két pótégő, de sajnos a mind a százat végig kellene cserélnem, úgyhogy inkább veszek egy újat!" - meséli a tabutv.hu riporterének Dukai Regina.

"Ha valaki nekem akar ajándékot venni, akkor ajánlom az olyan monumentális gagyi ékszereket, az órákat, amiket lehet ütni-verni. Természetesen vannak drága cuccaim is, de legtöbbször inkább az olcsó bizsukat veszem meg. A ruhákban és a kiegészítőkben imádom ezeket a párezer forintos darabokat, nagyon tudok nekik örülni. Úgy vagyok vele, hogy egy nagyobb összegből inkább veszek sok mindent, mint egy valamit" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a modell, aki a cipőkkel is hasonló helyzetben van.

"Esek, kelek, belerúgok és lenyúzom a cipőimet, úgyhogy olyanokat kell vennem, amiket nem sajnálok annyira vagy akár pótolhatóak is. A magassarkúim ellenségei a macskakövek és a vezetés, de legalább tudok venni egy tornacipőt, ha letörik a sarkam..." - nevet fel az internetes sztártévé videójában Dukai Regina.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5782 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x