Cozombolis dalban buzdít Alekoszért
Címlap / Showbiznisz / Cozombolis dalban buzdít Alekoszért

Cozombolis dalban buzdít Alekoszért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Cozombolis a Való Világ első napjától kezdve Alekoszért rajong! Nem pusztán rajongásról van szó, hanem közös gyökerek fűzik őket egymáshoz! Mindketten görög származásúak, talán ebből is ered, hogy egyformán szeretik és élvezik is az életet! Ez lehet az oka annak, hogy a fiatal zenészt, Cozombolist megihlette a Villa Okostojása, így egy dalt írt róla. 

 

Alekosz személyisége sok ember számára megosztó, de Cozombolis a beköltözés napjától kezdve rajong az Okostojás Villalakóért! Nemcsak a görög származás, hanem a zeneszeretet és az életimádás is közös a két fiúban. Cozi ki nem hagyna egyetlen összefoglalót sem, hogy megnézze, kedvence hogyan bírja a villalétet! Hogy még több emberrel megkedveltesse Alekoszt, Cozi egy dalt is írt kedvencéről!

"Nagyon jó arcnak találom, szerintem hihetetlenül színes személyiség! Az emberek általában annyit vesznek észre belőle, hogy zaklatja a csajokat és iszik, de szerintem több van benne ennél. Remek humorérzéke van, igazán lovagias és jó emberismerő. Én nagyon bírom őt!" - mesélte Cozombolis lelkesen! 

 
 
[ 3220 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x