Puskás Peti újranősült
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti újranősült

Puskás Peti újranősült

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-23

A Szigeten találkozott a sztártévé riportere Puskás Petivel és Koczka Mátéval, akik látszólag házasságot kötöttek, de a látszat néha csal. 

 

Rendezvénynaptár
Ha úgy érzitek párotokkal, hogy elég érettek vagytok egy egyhetes villámházassághoz a Sziget ideje alatt, akkor irány a Házasságkötő sátor, ahol sokat látott anyakönyvvezetők várják a delikvenseket, akik vállalják, hogy egy hétre összekötik az életüket. Vigyázzatok, az első házastársi viták már akkor elkezdődhetnek, amikor nem tudjátok eldönteni, ki melyik koncertre akar menni.

A házasságkötőben olyan sztárok is megfordultak, akik már nem is első alkalommal kötnek szent köteléket. "Bejöttünk a Szigetre délután ötkor és az első dolog az volt, hogy próbáltam elsunnyogni, de egyszer csak a barátnőm felsikított, hogy itt van a házasságkötő sátor, aztán menjünk be és házasodjunk össze. Őszinte leszek, én már kötöttem itt házasságot, szóval ez volt a második. Úgy négy-öt éve, Évi volt az első, aki most azt hiszem a Csalfa Karmába játszik. Most a barátnőmmel bejöttünk és az volt az első dolog, hogy összeházasodtunk" – mesélte a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, aki látszólag majd kicsattant az örömtől, miután megnősült… vagy férjült?
 
 
[ 1865 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x