Puskás Peti újranősült
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti újranősült

Puskás Peti újranősült

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-25

A Szigeten találkozott a sztártévé riportere Puskás Petivel és Koczka Mátéval, akik látszólag házasságot kötöttek, de a látszat néha csal. 

Ha úgy érzitek párotokkal, hogy elég érettek vagytok egy egyhetes villámházassághoz a Sziget ideje alatt, akkor irány a Házasságkötő sátor, ahol sokat látott anyakönyvvezetők várják a delikvenseket, akik vállalják, hogy egy hétre összekötik az életüket. Vigyázzatok, az első házastársi viták már akkor elkezdődhetnek, amikor nem tudjátok eldönteni, ki melyik koncertre akar menni.

A házasságkötőben olyan sztárok is megfordultak, akik már nem is első alkalommal kötnek szent köteléket. "Bejöttünk a Szigetre délután ötkor és az első dolog az volt, hogy próbáltam elsunnyogni, de egyszer csak a barátnőm felsikított, hogy itt van a házasságkötő sátor, aztán menjünk be és házasodjunk össze. Őszinte leszek, én már kötöttem itt házasságot, szóval ez volt a második. Úgy négy-öt éve, Évi volt az első, aki most azt hiszem a Csalfa Karmába játszik. Most a barátnőmmel bejöttünk és az volt az első dolog, hogy összeházasodtunk" – mesélte a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, aki látszólag majd kicsattant az örömtől, miután megnősült… vagy férjült?


 
 
[ 1985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x