Csisztu Zsuzsa nem árul zsákbamacskát
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csisztu Zsuzsa nem árul zsákbamacskát

Csisztu Zsuzsa nem árul zsákbamacskát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Csisztu Zsuzsa és családja csupa pirosba öltözve jelent meg egy rendezvényen a minap - nem véletlenül: a Mikulásnál tették tiszteletüket. 


Rendezvénynaptár
"Ma konkrétan az volt a cél, hogy egymáshoz öltözzünk, illetve picikét a Mikulás-hangulatból idecsempésszünk, úgyhogy mindenkin van egy kicsi piros. Valakin van egy kicsit több – ez nyilvánvalóan én vagyok" – meséli Csisztu Zsuzsa a Tabu Tv riporterének, hozzátéve, hogy bizony nem mindig ilyen egyszerű megszervezni a család öltöztetését. Talán meglepő, de épp a család kisebbik férfi tagjával van a több bonyodalom: "Akinek az öltözködését alig tudom befolyásolni, az a fiam. Körülbelül a szekrénye fele olyan holmikkal van tele, amik szuperek, imádnivalók, de nem hajlandó felvenni. Illetve azt szokta mondani, hogy anyucika, a gomb nekem ellenségem." Nos igen. Önérzetes csemete…

A közelgő karácsony minden olyan családban komoly szervezést igényel, ahol még a Jézuska hozza az ajándékot. Mikor és ki díszíti fel a fát, hogyan csempészik be alá az ajándékokat úgy, hogy azt a gyerkőc meg ne lássa. Zsuzsáéknál sincs ez másképp: "Megmondom őszintén, az idei esztendőben ez a legeslegnagyobb dilemmám, hogy hogyan fogjuk megoldani a karácsonyt, mert ugyan alszik délután, de nem sokat, ráadásul nagyon éberen. Eddig meg tudtuk oldani a délutáni alvás ideje alatt azt a gyors, harmonikus, mindenki mindent tudott dolgot, úgyhogy most szerintem egy kis nagyszülői segítséget fogunk kérni majd a férjem szüleitől, hogy valahova sétáljanak el, vagy vigyék el, ami szenteste közeledtével nem egyszerű feladat.”

A család egyelőre fontosnak tartja, hogy ne derüljön ki, ki áll a Jézuska, a Húsvéti nyúl és a Mikulás ajándékai mögött. Mindennek meg van a maga ideje. Adja magát a kérdés, hogy a nagy beszélgetést a gólyáról ki ejti majd meg a fiúval. Zsuzsa az orvos apukára szavaz, de mint mondja, most sem árulnak teljesen zsákbamacskát: "Amikor kérdezett arról, hogy ő milyen volt kicsinek, hogy született, akkor azért azt el szoktuk mondani – nyilván részletek nélkül – hogy az én pocakomban nőtt, és ez a dolgok rendes menete. Hogy hogyan jutott oda, azt úgy gondoltam, egyelőre még jegeljük!"


 
 
[ 2720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x