VV Gigi bőr cuccban várja a Jézuskát
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / VV Gigi bőr cuccban várja a Jézuskát

VV Gigi bőr cuccban várja a Jézuskát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-21

A Tabu Tv stábja az egyik legnépszerűbb szórakozóhelyen találkozott Gigivel, aki elárulta, hogy nagyon sok dolog érdekli a műsorvezetésen kívül és, hogy a jövőben szeretne ezekre is nagy figyelmet fordítani. 


Rendezvénynaptár
"Minden héten megfogadom, hogy elmegyek énektanárhoz, de ezt egyelőre a magam hobbijaként szeretném űzni, mert ez egy iszonyatosan nagy feltöltődés és kiszabadul belőlem minden feszültség és energia, ami felesleges, úgyhogy mindenképp el fogok menni, a karaoke bárokat is imádom" – mesélte a Tabu Tv nézőinek Gigi.

Az egykori villalakó elárulta a tabutv.hu nézőinek továbbá azt is, hogy a műsorvezetői szerepben is jól érzi magát: "Tetszik, kezdem megszokni azt a helyet, a stúdiót, az embereket, úgyhogy szerencsére jól érzem magam műsorvezetői szerepben is, de most akarok még inkább elkezdeni foglalkozni a tánccal, ugye ez a hivatásom és ez az életem" – mondta Gigi.

A műsorvezető lelkesen mesélte stábunknak, hogy mit szeretne karácsonyra: "Szeretnék egy olyan helyet, ahol jógázni tudok majd, tehát egy jóga matracot, hozzá különböző égőket, de nem biztos, hogy egy nem hozzáértő ezt meg tudja nekem venni. A Jézuska hozhat nekem a jógával kapcsolatos dolgokat, hogy otthon többet tudjam űzni" – nyilatkozta a Tabu Tv nézőinek Gigi.


 
 
[ 5314 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x