Király L. Norbi romantikázik karácsonykor
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Király L. Norbi romantikázik karácsonykor

Király L. Norbi romantikázik karácsonykor

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

A Tabu Tv Király L. Norbival beszélgetett nemrégiben arról, miként tölti majd az ünnepeket, illetve kiderült, hogy az énekes mit gondol a vásárlási lázról. 


Rendezvénynaptár
"Tavaly huszonötödikén voltam fellépésen, úgyhogy pont kettészakadt a karácsonyunk, de most úgy fog kinézni, hogy kivettem szabadságot és 24-25-26-án tök szabad vagyok" – mesélte a tabutv.hu riporterének Norbi, aki a menyasszonyával tölti a karácsonyt, viszont a többi napot családjával tölti otthon.

"Most úgy lesz megoldva, hogy 24.-én kora estig menyasszonyommal és utána elindulok haza Kaposvárra" – számolt be a sztártévé riporterének az 2010-es X-Faktoros, aki a továbbiakban azt hangsúlyozta, hogy nem tudja miért fontos és miért kell törődni az ajándékokkal, mikor ez nem erről szól.

"Semmit nem kértem karácsonyra a szívecskémtől, talán egy jó nagy ölelést, szerintem ez fontosabb is. Pont erről beszélgettünk a múltkor, hogy őszintén szólva nem érdekel az, hogy ki hol vesz ajándékot, kit érdekel az egyáltalán? A lényeg, hogy együtt van a család és nincs az, hogy veszekedés, meg mit tudom én micsoda" – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé honlapján.


 
 
[ 1809 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x