Bebe és Kata: még nem fogtuk fel a házasságot!
Címlap / Showbiznisz / Bebe és Kata: még nem fogtuk fel a házasságot!

Bebe és Kata: még nem fogtuk fel a házasságot!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

A Tabu Tv stábja nem csak a pár hete megházasodott énekest, de újdonsült nejét is mikrofonvégre kapta.  

 

Bebe életében igazi megújulást hozott az augusztus: 2-án elvette párját, Katát, akivel Alsónémediben egy hamisítatlan magyar lagzival ünnepelték meg házasságukat, emellett a BackIIBlack zenekar sem tétlenkedik, hiszen új klippel, lemezzel, és megújult hangzással kedveskednek rajongóiknak. "Maga a házasság és az esküvő egy hosszú ideje érlelődő dolog volt bennem. Három hete vagyunk házasok, és meg szokták kérdezni, hogy milyen, amire azt szoktam válaszolni, majd egy év múlva kérdezd meg! Egyelőre nem fogtam fel - de élvezem!" - összegezte az énekes a nyárvégi történéseket.

Kata bőkezűbben nyilatkozott stábunknak: "El kell, hogy keserítselek - ugyanolyan, mint előtte. Nagy változás nem történt az életünkben, maximum annyi, hogy fura azt kimondani, hogy nem csak a párom, hanem a férjem, de igazából a hétköznapjaink megmaradtak olyannak, amilyenek voltak. Az esküvő amúgy pont olyan lett, amilyennek megálmodtam. A legjobb szó talán az rá, hogy nagyon vidám volt."

És persze a házasság kapcsán adja magát a kérdés: hogy áll a pár a gyerekekhez? Bebe igen rejtélyesen fogalmazott, ám annyi biztos, hogy komoly mennyiségben gondolkodik, Kata azonban még várna egy-két évet az első utód érkezéséig. "A gyermek-kérdés jóval előbb megszületett, mint maga az esküvő. Ha minden igaz, akkor tervezzük a dolgot" - mesélte Bebe."Igazából még várat magára egy picikét ez a történet, mivel én most váltottam munkahelyet, illetve másfél év kell, hogy szakvizsgát tudjak tenni - utána már szépen sorjában jöhetnek!" - tette hozzá Kata a tabutv.hu-ra klikkelőknek. 

 
 
[ 1674 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x